27.06.17

Ми рішуче налаштовані на розширення порядку денного нашої двосторонньої співпраці – зустріч Президентів України та Франції


Ми рішуче налаштовані на розширення порядку денного нашої двосторонньої співпраці – зустріч Президентів України та Франції

26 червня 2017 року - 15:19

Під час робочого візиту до Французької республіки Президент України Петро Порошенко обговорив з Президентом Франції Еммануелем Макроном питання активізації економічної співпраці двох країн.


Україна та Франція напрацювали позиції задля підвищення ефективності Нормандського формату – Президент

26 червня 2017 року - 15:35

Левову частину часу під час сьогоднішніх переговорів Президента України Петра Порошенка з Президентом Франції Еммануелем Макроном було присвячено ситуації на Сході нашої держави, протидії російській агресії проти суверенної і незалежної України і ситуації в Криму. Про це Глава держави повідомив на спільній зустрічі з представниками ЗМІ, яка відбулася по завершенні зустрічі лідерів двох країн.


Президент України запросив французьких сенаторів відвідати Донбас  

26 червня 2017 року - 16:41

У рамках візиту до Франції Президент Петро Порошенко провів зустріч з Головою Сенату Франції Жераром Ларше. Сторони обговорили перспективи зміцнення двостороннього міжпарламентського співробітництва.


​Президент України провів зустріч з Прем'єр-міністром Франції

26 червня 2017 року - 18:37

У ході свого візиту до Франції Петро Порошенко зустрівся з Прем'єр-міністром Французької Республіки Едуардом Філіппом.


Президент зустрівся з українською громадою Франції та вшанував пам'ять Анни Київської - Королеви Франції

26 червня 2017 року - 19:56

Під час робочої поїздки до Французької Республіки Президент Петро Порошенко відвідав місто Санліс, де вшанував пам'ять Анни Київської – Королеви Франції та зустрівся з українською громадою Франції.


Президент у Франції вшанував пам'ять жертв Голодомору

26 червня 2017 року - 20:17

Під час робочого візиту до Французької Республіки Президент Петро Порошенко відвідав місто Санліс, де вшанував пам'ять жертв Голодомору в Україні 1932-33 років та поклав квіти до Меморіальної дошки. Меморіальна дошка жертвам Голодомору була встановлена в Санлісі у 2008 році з нагоди естафети незгасимого вогню Голодомору, яка проходила 19 серпня 2008 року містами Франції.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.