02.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Співрозмовники скоординували графік набуття чинності Угоди про асоціацію. Глава Української держави та очільник ЄС також обговорили ситуацію на Донбасі. Петро Порошенко звернув увагу на постійні порушення Росією Мінських домовленостей і закликав ЄС продовжити санкції проти Москви.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-ye-41670

У Міжнародний день захисту дітей Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відкрив виставку малюнків «Де я – там мій прапор» в арт-просторі «Second Floor Art Center» Адміністрації Президента України.

http://www.president.gov.ua/news/bez-lyubovi-do-ukrayini-taki-malyunki-ne-stvorish-prezident-41674

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня дружина Президента України Марина Порошенко відкрила Перший всеукраїнський фестиваль «Ми – діти твої, Україно!», який проходив на Київщині. У фестивалі взяли участь майже дві тисячі дітей. Це – діти-сироти з лінії розмежування у Донецькій області, діти з анексованого Криму, діти учасників АТО з Вінницької, Житомирської та Київської областей.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-privitala-iz-mizhnarodnim-dnem-zahistu-dit-41678

Глава держави поінформував про безпекову ситуацію на Донбасі. Сторони відзначили важливість повноцінного виконання Мінських домовленостей, передусім у частині безпеки. Комісар ЄС підтвердив незмінність політики Європейського Союзу щодо невизнання окупації Криму з боку РФ та прив'язку санкційного режиму проти РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-komisarom-yes-z-pitan-yevropejsk-41682

Україна завжди відчувала надійне плече США в створенні сильних інститутів, розвиненого громадянського суспільства і процвітаючої ринкової економіки. За такої підтримки, Україна поступово стає більш міцним оплотом демократії в регіоні. Дозвольте мені привітати Американську торговельну палату в Україні та всю бізнес-спільноту. Я бажаю всім вам багато енергії в реалізації важливої ​​місії.

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-z-privodu-25-yi-richnici-amerikanskoyi-t-41686

Президент Петро Порошенко привітав Американську торговельну палату в Україні з 25-ю річницею від дня заснування. «Україна завжди відчувала надійне плече США в створенні сильних інститутів, розвиненого громадянського суспільства і процвітаючої ринкової економіки. За такої підтримки, Україна поступово стає більш міцним оплотом демократії в регіоні», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zavzhdi-vidchuvala-nadijne-pleche-ssha-v-stvorenni-41690

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.