23.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Угода про асоціацію України з Європейським Союзом почне працювати у повному обсязі вже з 1 вересня цього року. Про це Президент Петро Порошенко повідомив у заяві для представників ЗМІ по завершенні зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

http://www.president.gov.ua/news/z-1-veresnya-ugoda-pro-asociaciyu-zapracyuye-u-povnomu-obsya-42002

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Брюселя провів зустріч з Президентом Європейськоі Ради Дональдом Туском, на якій було обговорено питання відновлення миру в Україні та врегулювання ситуації на Донбасі. Глава Української держави висловив задоволення координацією дій з Президентом Європейськоі Ради щодо питання миру в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-vitaye-yednist-ta-solidarnist-yes-u-pitan-42006

На наступному тижні відбудуться телефонні перемовини лідерів Нормандського формату щодо ситуації в Україні. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спільної заяви для ЗМІ з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі.

http://www.president.gov.ua/news/na-nastupnomu-tizhni-vidbudutsya-telefonni-peregovori-lideri-42010

«Була насичена програма сьогодні у Брюсселі. Саме сьогодні відбудеться засідання Ради Європейського Союзу, де будуть прийняті рішення щодо продовження санкцій проти Російської Федерації аж до повної імплементації Мінських угод, в тому числі і їх безпекового компоненту», - повідомив Петро Порошенко на брифінгу за підсумками участі у Саміті Європейської народної партії.

http://www.president.gov.ua/news/sankciyi-dayut-mozhlivist-rosiyi-pochati-vikonuvati-minski-d-42014

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.