17.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів перевірити ефективність скасування додаткової реєстрації для іноземних медичних препаратів, які зареєстровані в країнах Євросоюзу та «Великої сімки», та ціни на них в українських аптеках.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-cini-v-ukrayini-na-inozemni-medpreparati-zareyestr-41890

Президент Петро Порошенко вручив медикам нагороди за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги, високу професійну майстерність та з нагоди Дня медичного працівника. У церемонії нагородження також взяла участь дружина Глави держави Марина Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-nagorodi-medikam-z-nagodi-dnya-medichnogo-41894

Президент Петро Порошенко подякував медикам, які допомагають загоювати рани та повертатися до повноцінного життя українським військовослужбовцям, що отримали парення під час антитерористичної операції.

http://www.president.gov.ua/news/davajte-aktivizuyemo-robotu-zi-stvorennya-suchasnoyi-efektiv-41898

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості нових рішень для зміни в цілому системи охорони здоров'я в Україні. «Нові рішення потрібні і для системи охорони здоров'я в цілому. Адже здоров'я нації прямо залежить від стану медицини. Не думаю, що нам треба переконувати один одного, що глибока медична реформа потрібна», - сказав Глава держави на урочистому заході з  нагоди Дня медичного працівника.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-nam-neobhidna-medichna-reforma-z-profesijnoyi-41902

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Національного демократичного інституту США (НДІ) на чолі з Головою Ради директорів цієї організації, колишнім Державним секретарем США Мадлен Олбрайт.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-delegaciyeyu-nacionalno-41906

«Уряд має здійснити швидкі практичні кроки, які вже зараз полегшать страждання пенсіонерів. Це моя вимога, як Президента, і, впевнений – вимога суспільства», - наголосив Глава держави на засіданні Національної ради реформ, присвяченому пенсійній реформі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-uryadu-vzhe-voseni-pidvishiti-pensiyi-41910

«Я думаю, що тут нам потрібна прозора і відкрита, чесна і професійна дискусія щодо накопичувальної системи. Така сама дискусія як і щодо добровільної накопичувальної системи. Проаналізувати досвід таких добровільних пенсійних фондів, не зупиняючи абсолютну необхідність запровадження цієї системи – вивчити досвід», - сказав Петро Порошенко під час засідання Національної ради реформ, присвяченого пенсійній реформі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nam-potribna-prozora-i-profesijna-diskusiya-shodo-41918

Марина Порошенко ініціювала засідання Міжвідомчої робочої групи щодо розвитку інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами. У порядку денному були питання, які потребують оперативного вирішення на рівні відомств, щоб забезпечити ефективне впровадження інклюзивного освітнього середовища з початку нового навчального року – відповідно до нового чинного законодавства у галузі інклюзивної освіти.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-iniciyuvala-zasidannya-mizhvidomchoyi-robo-41922

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.