10.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Литовської Республіки Далєю Грібаускайтє. Нині У Харкові тривають переговори лідерів двох країн.

http://www.president.gov.ua/news/u-harkovi-rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-lit-41758

Президент Петро Порошенко заявляє, що блокування з боку Росії рішення Ради Безпеки ООН про створення Міжнародного трибуналу щодо розслідування терористичної атаки на малайзійський Боїнг МН17, фактично підтверджує її причетність до цього злочину.

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-blokuye-stvorennya-mizhnarodnogo-tribunalu-shodo-rozs-41762

Президент Петро Порошенко підпише Закон, яким закріплюється курс України на набуття членства в НАТО як стратегічного зовнішньополітичного пріоритету держави. Документ був ухвалений Верховною Радою 8 червня. «Звичайно, що підпишу, оскільки ця законодавча ініціатива була погоджена зі мною», - відповів Глава держави на запитання журналістів під час спільного з Президентом Литви Далєю Грібаускайтє брифінгу у Харкові.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpishe-zakon-yakim-vidnovlyuyetsya-kurs-ukrayini-41766

«Ми координуємо наші зусилля з нашими партнерами у Нормандському форматі. Я дуже задоволений цією координацією. Я вважаю, що наші об'єднані зусилля призведуть до встановлення миру на українській території», - переконаний Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-nimechchina-ta-franciya-koordinuyut-zusillya-u-prot-41770

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Литовської Республіки Далєю Грібаускайте у Харкові. «Переконаний, що наше стратегічне партнерство з Литвою має величезний потенціал, який ми разом з Президентом Грібаускайтє налаштовані максимально імплементувати для подальшого просування України в ЄС, для повернення України в родину Європи», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/nashe-strategichne-partnerstvo-maye-velicheznij-potencial-zu-41774

Президент Петро Порошенко разом з Президентом Литовської Республіки Далею Грібаускайте поспілкувалися з військовослужбовцями – учасниками АТО, які проходили лікування та реабілітацію у Литві. Президент повідомив, що сьогодні під час переговорів з Далєю Грібаускайте було досягнуто домовленості щодо проходження лікування у Литві додатково ще 50 українських військовослужбовців – учасників АТО. «Додатково 50 українських воїнів пані Президентом запрошено до Литви, де вони отримають якісну і сучасну допомогу», - зазначив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/litva-prodovzhit-nadavati-medichnu-dopomogu-ukrayinskim-vijs-41778

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.