28.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко присвоїв звання Герой України Євгену Тельнову, позивний «Усач», посмертно.  

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-yevgenu-telnovu-p-40558

Під час відвідування рухомого пункту управління командуючого Національної гвардії України, Президент Петро Порошенко перевірив роботу оперативного зв'язку з територіальним командуванням Національної гвардії, а також командуванням Нацгвардії в зоні АТО. Окремо Главі держави доповіли оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків пожежі на військових складах у Балаклії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prijnyav-dopovid-pro-situaciyu-shodo-likvidaciyi-n-40562

«Оцінкою вашої роботи, ратної праці є не лише вдячність та високий рівень довіри українського народу. Наша Національна гвардія – найчастіше згадуваний бренд на російському телебаченні. Схоже, найпопулярніший бренд. Лякати вами дітей – абсурдно і несправедливо. Але якщо вас так смертельно бояться, так ненавидять дорослі російські чоловіки, то значить народу України ви служите чесно, якісно та самовіддано», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/vi-sluzhite-chesno-yakisno-ta-samoviddano-narodu-ukrayini-pr-40566

«Розбудова Нацгвардії відбувається у повній відповідності з Програмою розвитку, розрахованою до 2020 року. Її реалізація, як відомо, передбачає наближення Національної гвардії за структурою і складом до аналогічних органів держав − членів НАТО та ЄС. Саме тому основні зусилля з бойової та спеціальної підготовки зосереджуються на вивчені та впровадженні у систему бойової підготовки процедур підготовки, що застосовують саме в тих країнах», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-rozbudova-nacgvardiyi-peredbachaye-nablizhenn-40570

Президент Петро Порошенко відзначив державними нагородами військовослужбовців Національної гвардії України. Високі нагороди Глава держави вручив під час відвідування Навчального центру Національної гвардії України з нагоди 3-ї річниці її створення.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-vijskovosluzhbovciv-nacionalnoyi-gvardiy-40574

Президент Петро Порошенко провів зустріч з громадськими активістами щодо змін до закону про е-декларування. Глава держави наголосив на важливості підписання цього закону через необхідність врахування інтересів сотень тисяч військовослужбовців, які зараз захищають Україну від російської агресії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-gromadskimi-aktivistami-shodo-zm-40578

Президент України Петро Порошенко прийняв Прем'єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі, Прем'єр-міністра Республіки Молдова Павла Філіпа та Віце-прем'єр-міністра Азербайджанської Республіки Ісмета Абасова.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-glavami-delegacij-samit-40582

Президент Петро Порошенко провів першу зустріч з послами країн «Великої сімки» та Європейського Союзу в рамках головування Італії у цьому впливовому об'єднанні.

http://www.president.gov.ua/news/visoko-cinuyemo-yednist-krayin-velikoyi-simki-u-pidtrimci-uk-40586

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.