02.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко привітав Франка-Вальтера Штайнмайєра з впевненою перемогою на президентських виборах, які завершилися 12 лютого 2017 року. «За час перебування на посаді Міністра закордонних справ ФРН Ви стали справжнім другом України. Це надійна основа для подальшої розбудови дружби між нашими народами вже у Вашій новій, президентській якості», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-novoobranim-pr-40230

Глава Адміністрації висловив вдячність американській стороні за послідовну підтримку України, важливу експертну допомогу та сприяння Атлантичної ради у консолідації міжнародних зусиль із протидії російській агресії проти нашої держави. Окремо було відзначено важливість подальшого розвитку ефективних контактів з новою Адміністрацією США.

http://www.president.gov.ua/news/glava-administraciyi-prezidenta-ukrayini-proviv-zustrich-z-d-40234

«З великим сумом дізнався про смерть Вашого батька. Разом із Вами схиляю голову в скорботі та поділяю Ваш біль у зв'язку з непоправною втратою дорогої людини», - йдеться у співчутті.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-visloviv-spivchuttya-ministru-zakordonnih-sprav-pa-40238

«Відбулося ще одне брутальне і жахливе порушення міжнародного права – були де-факто Росією конфісковані українські державні та приватні активи, які розташовані на окупованій території. І це є ще одним свідченням факту окупації РФ сходу України», - підкреслив Глава держави під час зустрічі з Держсекретарем Великої Британії у закордонних справах та справах Співдружності Борисом Джонсоном та Міністром закордонних справ Республіки Польща Вітольдом Ващиковським.

http://www.president.gov.ua/news/konfiskaciya-rosiyeyu-ukrayinskih-aktiviv-ye-she-odnim-svidc-40242

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Держсекретарем Великої Британії у закордонних справах та справах Співдружності Борисом Джонсоном та Міністром закордонних справ Республіки Польща Вітольдом Ващиковським .

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-derzhavnim-sekretarem-velikoyi-britan-40246

Документ спрямований на посилення державної підтримки при здобутті освіти у державних та комунальних навчальних закладах для відповідної категорії людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях та у населених пунктах на лінії зіткнення.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-socialnogo-zahistu-40250

Дружина Президента, Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко відвідала перформанси всесвітньо відомого інклюзивного танцювального колективу Candoco Dance Company з Великобританії. Саме вони разом із музичною групою Coldplay виступили на церемонії закриття XIV Паралімпійських ігор у Лондоні. Творчий колектив прибув в Україну на запрошення Британської Ради.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-poznajomilasya-z-tvorchistyu-kultovogo-ink-40254

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.