25.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості розкриття резонансних злочинів, які були скоєні в останній період в Україні: вбивство журналіста Павла Шеремета, вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова та надзвичайної події на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-sprava-chesti-pravoohoronnih-organiv-ukrayini-rozk-40538

«Передбачається, що окремі функції Служби безпеки України, не властиві класичним спеціальним службам, будуть поступово передані до інших правоохоронних органів. Так, до Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Національної поліції України поступово перейдуть розслідування деяких службових злочинів, злочинів, вчинених організованими злочинними угрупованнями», - зазначив Петро Порошенко під час виступу на урочистостях з нагоди 25-ї річниці СБУ.

http://www.president.gov.ua/news/rada-nacionalnoyi-bezpeki-ta-oboroni-rozglyane-koncepciyu-re-40542

Президент наголосив, що лише за минулий рік СБУ попередила 10 терактів, затримала 56 учасників терористичних і диверсійно-розвідувальних груп, викрила 15 спроб закласти вибухові пристрої, зловила 46 осіб, причетних до діяльності міжнародних терористичних та екстремістських організацій, з яких 15 перебували у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

http://www.president.gov.ua/news/sluzhba-bezpeki-ukrayini-peretvorilas-na-efektivnij-bojovij-40546

20-24 березня у рамках соціальної програми дружини Президента, Голови Благодійного Фонду Порошенка Марини Порошенко у Запоріжжі відбувся спеціалізований тренінг з використання інформаційно-комп'ютерних технологій у навчальному процесі інклюзивних шкіл. Практичний курс пройшли вчителі й асистенти вчителів із 19 шкіл-учасниць пілотного проекту Фонду Порошенка з розвитку інклюзивного освітнього середовища в Запорізькій області.

http://www.president.gov.ua/news/osvityani-inklyuzivnih-shkil-zaporizkoyi-oblasti-projshli-tr-40554

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.