17.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко  увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо низки юридичних осіб. Як зазначається у відповідному Указі, рішення РНБО було ухвалено відповідно до статті 5 Закону України «Про санкції» та з урахуванням пропозицій Національного банку України.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zatverdiv-sankciyi-shodo-nizki-rosijskih-bank-40418

Президент Петро Порошенко підписав Указ  № 62 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017 року «Про невідкладні додаткові заходи із протидії гібридним загрозам національній безпеці України», яким, відповідно до статті 107 Конституції, увів в дію рішення РНБО.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-u-diyu-rishennya-rnbo-shodo-nevidkladnih-zaho-40422

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із Міністром освіти і науки пані Лілією Гриневич презентували і передали комп'ютерне обладнання та інтерактивні навчальні програми для 19 інклюзивних шкіл Запорізької області, які стали учасниками експериментального проекту по розвитку інклюзивного освітнього середовища.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-ta-liliya-grinevich-prezentuvali-i-peredal-40426

«В Міжнародному Суді ООН вся наша команда бореться за справедливе покарання тих, хто винен в смерті тисяч в результаті терористичних атак на українському Донбасі; хто поставляв танки, найсучаснішу артилерію, системи залпового вогню, броньовані машини, боєприпаси, ракети, якими обстрілювали Авдіївку, Краматорськ, Маріуполь, цивільний автобус у Волновасі, збивали МН-17», - зазначив Глава держави під час зустрічі з керівництвом української делегації на слуханнях у суді в Гаазі, Міністром закордонних справ, Міністром юстиції, Генеральним прокурором та Головою СБУ.

http://www.president.gov.ua/news/mayemo-perekonlivo-dovesti-i-prityagnuti-rosiyu-do-vidpovida-40430

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.