24.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України №1910-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування спадщини», яким спрощується оформлення спадщини для найближчих родичів спадкодавця. Документ прийнятий парламентом у другому читанні та в цілому 278 голосами 23 лютого цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-podatkovogo-kodeksu-v-chastini-s-40514

Дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у всеукраїнському семінарі «Забезпечення найкращих інтересів дитини в умовах реформи системи інституційного догляду та виховання дітей». У ході семінару обговорювалися питання реалізації права кожної дитини на проживання у сім'ї та забезпечення необхідними послугами на рівні громади.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-inklyuzivna-osvita-ce-alternativna-forma-n-40518

Президент Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо надання допомоги мешканцям Балаклійського району Харківської області, які постраждали внаслідок пожежі на майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-golovam-oblasnih-ta-kiyivskoyi-miskoyi-de-40522

Президент Петро Порошенко провів нараду з силовиками щодо вбивства колишнього депутата Держдуми Росії, нині громадянина України Дениса Вороненкова.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vbivstvo-denisa-voronenkova-ce-akt-derzhavnogo-ter-40526

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Білорусі Александром Лукашенком. Співрозмовники обговорили стан і перспективи розвитку двосторонніх відносин.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-bi-40530

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.