16.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сьогодні, пропоную Раді національної  безпеки та оборони ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку транспортного – і не лише залізничного - сполучення з окупованою територією. Воно діятиме доти, поки окупанти не повернуть назад під юрисдикцію України вкрадені українські виробництва.  

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-na-zasidanni-radi-nacionalnoyi-bezpeki-ta-40378

Під час засідання Ради Національної безпеки і оборони Президент Петро Порошенко запропонував підготувати, розглянути та прийняти Закон про відновлення територіальної цілісності України, який відповідає національним інтересам нашої держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proponuye-zakonoproekt-pro-vidnovlennya-teritorial-40382

«Ми завжди будемо шанобливо ставитися до мирних учасників будь-яких мирних акцій, хай би ми і не поділяли їхніх вимог. Але всіх тих, хто на заклик організаторів приїздити зі зброєю, їхатиме туди з автоматами, коктейлями Молотова чи вибухівкою, гранатами, щоб висаджувати в повітря залізничні колії, як нам неодноразово вже обіцяли авантюристи-організатори, - будемо затримувати і притягувати до відповідальності, навіть якщо вони будуть представлятися патріотами. Хіба припустимо допускати озброєних гастролерів в тил українським військам?», - підкреслив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/mi-zavzhdi-budemo-shanoblivo-stavitisya-do-mirnih-uchasnikiv-40386

Підприємства, які продовжували виплачувати заробітну плату в українській валюті та сплачували податки до українського бюджету були «острівками» присутності України на окупованих територіях і вони мали стати опорою реінтеграції цих земель після їх деокупації. Про це заявив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayinski-pidpriyemstva-na-okupovanij-terito-40394

Президент Петро Порошенко наголошує на інтенсивності та динамічності україно-американських двосторонніх відносин. «Я думаю, що україно-американські відносини мають фантастичну динаміку», - сказав Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayino-amerikanski-vidnosini-dinamichno-roz-40398

Президент Петро Порошенко наголошує на незалежності роботи антикорупційних органів та важливості встановлення нових традицій роботи української правоохоронної системи.

http://www.president.gov.ua/news/pishayusya-tim-sho-v-ukrayini-stvorena-nezalezhna-antikorupc-40402

Президент Петро Порошенко підкреслює, що окрім створення незалежної антикорупційної інфраструктури, серед його пріоритетів  є створення незалежної судової гілки влади. При цьому Президент закликав громадськість звернути увагу на процес формування Верховного Суду України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-gromadskist-zvernuti-uvagu-na-proces-form-40406

Президент Петро Порошенко обґрунтував свою законодавчу ініціативу щодо унеможливлення подвійного громадянства в Україні. Президент підкреслив, що «ситуація була доведена до абсурду, коли губернатор, народний депутат чи державний чиновник хизувався перед суспільством наявністю двох чи трьох паспортів, впевнений у власній безкарності».

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-robitimu-vse-vid-mene-zalezhne-shob-v-ukrayin-40410

«Я хочу сказати одне: Україна як літак, який має два крила. Перше – це демократія, друге – це порядок. І летіти можеш лише, коли ти маєш два крила», - сказав Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-yak-litak-yakij-maye-dva-krila-ce-demokra-40414

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.