05.01.17

Президент підписав Закон щодо удосконалення порядку проходження військової служби

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Реалізація Закону дозволяє унормувати деякі питання, пов'язані з прийняттям, продовженням та звільненням громадян з військової служби. Зокрема, дасть можливість військовослужбовцям, які проходять військову службу за різними видами контрактів в особливий період, за бажанням продовжити військову службу за новим контрактом або звільнитися з військової служби.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції».
«Сьогоднішній високий рівень українсько-польських відносин завдячує мудрості і зрілості наших народів, які, пройшовши крізь випробування трагічною історією, навчилися по-справжньому цінувати взаємну дружбу і братерство. Вірю, що українсько-польське стратегічне партнерство не має альтернативи і надалі розвиватиметься у дусі довіри, поваги і взаємної підтримки», - зазначається у вітанні Петра Порошенка Президентові Польщі Анджею Дуді.
Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін привітав Главу Української держави та народ України з нагоди 25-річчя установлення дипломатичних відносин між КНР та Україною.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.