24.01.17

Президент України розпочав офіційний візит до Естонії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко прибули до Естонської Республіки. В програмі офіційного візиту Глави Української держави зустріч з Президентом Естонської Республіки пані Керсті Кальюлайд «віч-на-віч» та переговори делегацій України та Естонії під головуванням Президентів.
Президент Петро Порошенко  у ході офіційного візиту до Естонської Республіки, провів зустріч з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд. Під головуванням Президентів також відбулися двосторонні переговори з широкого кола питань українсько-естонських відносин.
«Ми обговорили питання розвитку економічної співпраці між двома країнами та питання покращення інвестиційного клімату в нашій державі. Ми відзначили необхідність прискорення проведення засідання Міжурядової українсько-естонської комісії з питань торгівельного, економічного та науково-технічного співробітництва», - повідомив Петро Порошенко про підсумки переговорів під час спільної з Президентом Естонії заяви для представників ЗМІ.
Президент України Петро Порошенко та Президент Естонії Керсті Кальюлайд сьогодні провели зустріч в Таллінні під час офіційного візиту Президента України в Естонію.
В рамках офіційного візиту до Естонської Республіки Президент України Петро Порошенко провів переговори з Прем'єр-міністром Естонії Юрі Ратасом.
Президент підкреслив важливу роль міжпарламентських зв'язків з підтримання плідного українсько-естонського політичного діалогу і висловив сподівання на подальший розвиток двосторонніх міжпарламентських контактів.
Президент Петро Порошенко зустрівся з представниками української громади, що мешкають в Естонській Республіці. Зустріч відбулася в Українській греко-католицький церкві Центру української культури у Таллінні. «Дуже дякую за те, що робить українська діаспора по всьому світу. І недооцінювати цю роботу абсолютно неможливо», - сказав Президент.
За особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків нагородами відзначені 43 захисника – військовослужбовці Збройних Сил України та Національної гвардії України, а також двоє військових лікарів.
Програмою візиту 24 січня відбудеться зустріч Глави Української держави з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо у форматі «віч-на-віч». Також відбудуться переговори у розширеному складі під головуванням президентів двох країн за результатами яких заплановано підписання двостороннього документа.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.