18.01.17

Президент розпочав робочий візит до Швейцарської Конфедерації

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України прибув до Швейцарії, де візьме участь у 47-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в місті Давос.
У рамках участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі Президент Петро Порошенко провів зустріч з Головою Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу Bloomberg  зазначив, що світ потребує Північноатлантичного Альянсу.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу Bloomberg розповів про результати зустрічі з Головою КНР Сі Цзіньпіном.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу Bloomberg  наголосив, що санкції проти Росії є питанням глобальної безпеки.
«Обраний Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп має унікальні можливості для використання всього свого впливу для підтримки України в її боротьбі за свободу та демократію», - наголосив Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу Bloomberg перебуваючи в швейцарському Давосі на Всесвітньому економічному форумі.
В рамках робочого візиту до Давосу для участі у Всесвітньому економічному форумі Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Швейцарії Доріс Лойтхард.
«Ми домовились прискорити спільні кроки з розслідуванню злочинів попередньої влади і тих заморожених активів, які зараз знаходяться у швейцарських банках. Ми визначили чіткі графіки і координацію співпраці Міністерств юстиції, генеральних прокуратур, які мають швидше привести до відповідного результату і повернення цих грошей в Україну», - повідомив Президент.
Петро Порошенко подякував за принципову позицію Ліхтенштейну у реагуванні на порушення Росією територіальної цілісності України, включаючи приєднання до санкцій ЄС, підтримку відповідних резолюцій в рамках ООН. Глава Української держави відзначив активну участь Ліхтенштейну у подоланні гуманітарних наслідків російської агресії, фінансову участь у будівництві захисного саркофагу над 4-м енергоблоком ЧАЕС, а також у підтримці реформ в Україні.  
Співрозмовники обговорили перспективи розвитку співробітництва та впровадження інвестиційних проектів за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.