23.01.17

Президент присвоїв звання Герой України Володимиру Жемчугову

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ №9/2017 «Про присвоєння Володимиру Жемчугову звання Герой України». Глава держави вручив герою орден «Золота Зірка» під час урочистого заходу з нагоди Дня Соборності України.
Соборність залишилася сильною, животворною ідеєю, переданою нащадкам. Тому сьогодні ми так урочисто відзначаємо цей день. Соборність не лише спільна територія. Це й духовна єдність, спільні цінності, спільні ідеали, устремління. Це велика міцна родина всіх громадян України.
Президент Петро Порошенко привітав український народ з Днем Соборності. «Соборне возз'єднання, або як тоді його назвали – злука, проросло з національно-визвольної боротьби українського народу, історично тривалого руху українців до творення власної держави. З мрій, прагнень та зусиль багатьох поколінь борців за незалежність і соборність», - сказав Президент під час урочистого заходу з нагоди Дня Соборності України.
Глава держави наголосив, що одним із своїх пріоритетів в новому році вважає забезпечення політичних умов для реформ та відновлення економіки. «Маю засмутити декого і у Києві, і також у Москві, де особливо слабкі на язик політики не приховують російської ставки на організацію в Україні штучних протестів та дострокових парламентських виборів. Як Президент всіма доступними законними способами протидіятиму спробам дестабілізувати нашу країну і звести нанівець всі ті важкі кроки і перші результати, які забезпечила влада і буквально вистраждав наш український народ», - підкреслив Петро Порошенко.
Глава держави відзначив високими державними нагородами видатних українців, які зробили значний особистий внесок у розвиток нашої держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.