20.01.17

У 2017 році Червоний Хрест планує мобілізувати понад 60 млн доларів на гуманітарну допомогу Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У ході візиту до Швейцарської Конфедерації Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петером Маурером.
Під час перебування у Швейцарській Конфедерації на заходах Всесвітнього економічного форуму Президент України Петро Порошенко провів низку зустрічей з керівниками великих західних компаній, зокрема з Головою Ради директорів компанії "АрселорМіттал" Лакшмі Мітталом та Генеральним директором Cargill Девідом Макленнаном.
Програмою сьогоднішнього дня участі Глави Української держави в роботі Всесвітнього економічного форуму в Давосі передбачена зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард та низка інших зустрічей з лідерами держав та керівниками міжнародних організацій.
Президент України Петро Порошенко зустрівся з Прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте у Давосі.
Співрозмовники обговорили перспективи подальшої взаємодії у рамках ООН, у тому числі з урахуванням членства України в Раді Безпеки, а також  скоординували позиці напередодні головування  України в Раді безпеки ООН у лютому 2017 року.
Президент Петро Порошенко висловив задоволення, що Україна виконала і відповідає всім вимогам третього Меморандуму МВФ. «Співавтором значної частини наших реформ і нашого успіху є МВФ. Пишаюся, що в цей складний час економічної та фінансової стабілізації ми маємо відмінну співпрацю з усією командою МВФ і здобуваємо багатообіцяючі результати», - зазначив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телекомпанії CNN зазначив, що українська економіка демонструє зростання і новостворена антикорупційна система за останній рік показала свою ефективність.
Співрозмовники обговорили широкий спектр актуальних питань двостороннього порядку денного. Особливу увагу було приділено спільним крокам з активізації політичного діалогу, а також поглиблення торговельно-економічної та культурної співпраці.
Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв зазначив, що Глава Української держави Петро Порошенко у рамках участі у 47-му засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі проводить дуже насичені і продуктивні зустрічі та переговори з лідерами держав та керівниками міжнародних організацій.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.