28.01.17

Президент здійснить візит до Федеративної Республіки Німеччина

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Плануються переговори Глави Української держави з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
«Особливо цінуємо незмінну підтримку Канадою суверенітету та територіальної цілісності України у складні часи російської агресії, а також вагоме сприяння Вашого Уряду у здійсненні системних і амбітних реформ», - підкреслив Петро Порошенко.
Рада національної безпеки під головуванням Президента Петра Порошенка розглянула державне оборонне замовлення на 2017 рік. На початку засідання Глава держави наголосив, що при формуванні замовлення цього року мають бути враховані всі недоліки, що мали місце у 2016-му.
Президент Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки та оборони наголосив на необхідності збільшення експорту української зброї власного виробництва та розробки програми оновлення виробничого фонду оборонних підприємств.
«Видатки загального фонду Держбюджету, які складали біля 58% від загального обсягу фінансування були профінансовані на 100%, а видатки спеціального фонду були профінансовані менш ніж на 1%. Та незважаючи на це, протягом 2016-го оборонний комплекс України спрацював на тверду «четвірку», на тверде «добре», - сказав Глава держави на засіданні Ради національної безпеки і оборони.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.