27.01.17

Українсько-японські відносини наповнюватимуться новим змістом на благо народів обох країн – держави відзначають 25-річчя встановлення дипломатичних відносин

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко направив привітання Прем'єр-міністру Японії з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між нашими державами. Глава Української держави зазначив, що протягом цих років Японія була для України щирим другом і надійним партнером на міжнародній арені та у двосторонніх взаєминах.
Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови привітав Прем'єр-міністра Мальти Джозефа Муската з головуванням Мальти в Раді ЄС у першій половині 2017 року. Лідери обговорили ключові питання порядку денного відносин між Україною та ЄС на піврічну перспективу та скоординували підходи до зміцнення відносин між Києвом та Брюсселем.
Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким затвердив план проведення багатонаціональних навчань за участю  підрозділів Збройних Сил України на території нашої держави та їх участі у багатонаціональних навчаннях поза межами України на 2017 рік. Документом також визначається порядок допуску підрозділів збройних сил інших держав на територію України у поточному році для участі у зазначених навчаннях.
"Прибирати сміття – прерогатива органів місцевого самоврядування, - зазначив Президент. - Але коли там неспроможні в рамках своєї компетенції вирішити цю проблему, коли власну господарчу безпорадність обгортають в політичну матерію, а безпеці містян загрожує екологічна катастрофа, - необхідно допомогти городянам. І місту, яке щиро люблять десятки мільйонів українців і мільйони закордонних туристів".
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.