21.01.17

Глава Адміністрації Президента провів зустріч з Послом Великої Британії в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава АПУ висловив вдячність Великій Британії за непохитну позицію на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, зокрема, у питанні збереження санкцій проти Росії у відповідь на агресію, що триває.
Петро Порошенко і Нгуєн Суан Фук домовилися також активізувати торговельно-економічні відносини. Було домовлено провести у першій половині поточного року чергове засідання українсько-в'єтнамської Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва. Зокрема, в сфері авіабудування, сільського господарства і туризму. Також йшлося про активізацію співпраці в галузі освіти.
Керівник президентської Адміністрації відзначив, що Україна високо цінує зусилля Німеччини у справі захисту її суверенітету та територіальної цілісності. «Ми бачимо в Німеччині непохитного партнера, який докладає всіх можливих зусиль на підтримку нашої держави, зокрема у справі збереження санкцій щодо агресора – Росії», - сказав Ігор Райнін.
«Ми сподіваємось на продовження ефективної кооперації між Україною та США, підтримку трансатлантичної єдності», - сказав Глава держави, відповідаючи на запитання іноземних ЗМІ щодо очікувань від нової Адміністрації США.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.