13.01.17

Президент призначив голову Одеської обласної державної адміністрації

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ №2/2017 «Про призначення Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації». Глава держави представив нового керівника під час робочої поїздки в Одеську область. Максим Степанов став переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади голови Одеської обласної державної адміністрації, оголошеного відповідним Розпорядженням Президента.
Президент Петро Порошенко поставив конкретні завдання перед новим очільником Одещини Максимом Степановим та наголосив на необхідності першочергового виконання усіх планів щодо ремонту та будівництва доріг.
Глава держави Петро Порошенко під час візиту до Одеси провів нараду з головами обласних державних адміністрації Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей. У робочій нараді з питань проведення децентралізації взяли участь міністри, чия діяльність пов'язана з питаннями регіональної політики та місцевого самоврядування, розвитку інфраструктури, податкової політики і фінансів, а також голови об'єднаних територіальних громад чотирьох південних областей України.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області відвідав багатодітну родину, в якій влітку народилося п'ятеро дітей.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Миколаївської області разом з олімпійською чемпіонкою Ольгою Харлан взяв участь у церемонії відкриття новозбудованого залу фехтування у спортивному корпусі Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з фехтування.
Президент Петро Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири для сімей 15 військовослужбовців-учасників АТО, які отримали інвалідність через поранення в бойових діях.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.