19.01.17

Президент проведе низку зустрічей у рамках участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Відбудеться зустріч Глави Української держави з Віце-президентом Європейської Комісії з питань євро та соціального діалогу Валдісом Домбровскісом та колишнім Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем.
Президент України Петро Порошенко зустрівся з Віце-Президентом Європейської Комісії з питань євро та соціального діалогу Валдісом Домбровскісом та Високим представником ЄС із закордонних справ та безпекової політики – Віце-президентом Європейської Комісії Федерікою Моґеріні у Давосі.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Азербайджанської Республіки Ільхамом Алієвим у рамках робочого візиту до Давосу. Глави держав розглянули актуальні питання  взаємодії у двосторонньому та багатосторонньому форматах та узгодили основні заходи порядку денного на поточний рік.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з колишнім Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем у Давосі та висловив вдячність за постійну і незмінну підтримку України, її незалежності, суверенітету, територіальної цілісності та європейського вибору під час його перебування на посаді Президента Європейського Парламенту.
«НАТО – питання не грошей, а питання безпеки. Російська агресія продемонструвала, що немає іншої безпекової системи як НАТО, що ефективно може зупинити агресію», - зазначив Глава держави.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю виданню The Wall Street Journal висловив впевненість в продовженні ефективної співпраці між Україною та США.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.