09.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава Української держави та Віце-президент Європейської Комісії обговорили стан реалізації Меморандуму про взаєморозуміння та Кредитної угоди між Україною та Європейським Союзом щодо Четвертої програми макрофінансової допомоги Україні в обсязі 1 мільярд євро.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-vice-prezidentom-yevropejsko-50902

Під час візиту до Фінляндії в ході саміту Європейської народної партії Президент Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. Співрозмовники скоординували позиції щодо прискорення процедур, пов'язаних з наданням макрофінансової допомоги Україні. Президент Єврокомісії висловив підтримку Україні на шляху успішних перетворень.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-zustrich-z-prezidentom-yevrokomisiyi-50906

Під час візиту до Гельсінкі Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем. Співрозмовники обмінялися думками з актуальних питань двосторонніх відносин та взаємодії у міжнародних організаціях.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-iz-premyer-ministrom-respubliki-ho-50910

Глава держави подякував Дональду Туску за сильні меседжі на захист України проти російської агресії. Президент Європейської Ради відзначив зусилля Президента України із впровадження реформ та привітав досягнення важливої домовленості з Міжнародним валютним фондом, що сприятиме макроекономічній стабілізації в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-radi-50914

Президент Петро Порошенко закликав європейських лідерів зберегти санкції проти країни-агресора Росії через невиконання нею Мінських домовленостей та відсутність з її боку кроків, які б сприяли встановленню миру в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-lideriv-yes-prodovzhiti-sankciyi-proti-ro-50918

«Дуже цікава зустріч була з Предстоятелем Фінської православної церкви митрополитом Левом, який висловив повну підтримку процесу створення автокефальної церкви. І ви бачите, що процес підтримки рішення Вселенського Патріарха про надання Україні Томосу про автокефалію, про надання грамоти про створення нарешті незалежної української церкви від Москви має зараз ширитись і має все більше і більше схвалення в різних куточках світу», - розповів Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/rishennya-pro-nadannya-tomosu-ukrayinskij-pravoslavnij-cerkv-50922

Основними питаннями, які обговорювалися під час роботи саміту та Конгресу Європейської народної партії, були питання збереження миру та єдності Євросоюзу та підтримку у цьому контексті України у її боротьбі з агресором. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ у Хельсінкі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-otrimala-vid-yes-pozitivnij-signal-pidtri-50926

8 листопада дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у роботі IV Міжнародного конгресу зі спеціальної педагогіки та психології «Педагог в інклюзивному просторі: траєкторія фахової самоактуалізації». Захід проходив на базі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-prezentuvala-osvitnyu-programu-navchalnoyi-50938

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.