13.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«В контексті питання про тарифи є невідкладні тактичні завдання, які треба вирішити протягом місяців та тижнів. Я спілкувався з Урядом і моя принципова позиція – захистити людей і вдосконалити та розширити систему субсидій, збільшити кошти на її виконання. Принципова позиція – жодна бідна і жодна незахищена людина точно не має постраждати. Жодна бідна і жодна незахищена людина не має платити більше», - підкреслив Президент Петро Порошенко під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку.

http://www.president.gov.ua/news/potribno-na-100-zabezpechiti-subsidiyami-tih-hto-yih-realno-50982

Децентралізація, як і інші важливі реформи, про які тут сьогодні будемо детально говорити, має стати точно незворотною. Не можна будь-кому дати навіть маленький шанс на реванш. Чотири роки поступового впровадження довели її економічну та політичну ефективність для громад та громадян. Її ефективність зайвий раз переконує нас в тому, що наступному поколінню українців ми передамо успішну європейську Україну.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-vidkritti-somogo-zasidannya-ra-50986

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості ініційованої ним реформи сільської медицини та будівництва житла для українських військових, які стали можливими за рахунок рішучих дій Генеральної прокуратури України, яка повернула в держбюджет кошти вкрадені Януковичем та його оточенням.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ambitna-reforma-silskoyi-medicini-ta-budivnictvo-g-50990

«Сільські амбулаторії не єдиний внесок держави в розвиток сільських територій. Я ініціюю виділення в наступному році 3 мільярдів гривень на підключення сільських шкіл до Інтернету, на модернізацію опорних шкіл, на придбання шкільних автобусів»,  - сказав Президент в ході роботи Ради регіонального розвитку.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-iniciyuye-v-nastupnomu-roci-pidklyuchennya-silskih-50994

Президент Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку акцентував на важливості утворення об'єднаних територіальних громад по всій Україні до проведення місцевих виборів у 2020 році.

http://www.president.gov.ua/news/u-2020-roci-miscevi-vibori-mayut-vidbutis-vzhe-za-umovi-pokr-50998

Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку наголосив, що впровадження реформи децентралізації довело її економічну та політичну ефективність, і тому вона має стати незворотною.

http://www.president.gov.ua/news/decentralizaciya-maye-stati-nezvorotnoyu-prezident-51002

Під час засідання Ради регіонального розвитку у Києві Президент Петро Порошенко привітав з днем народження генерал-майора Збройних Сил України, начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Героя України Ігоря Гордійчука.

http://www.president.gov.ua/news/vi-spravzhnij-simvol-novoyi-ukrayini-prezident-privitav-z-dn-51006

Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку наголосив, що вперше частка місцевих бюджетів у зведеному бюджеті України перевищила 50% і за чотири роки власні доходи місцевих бюджетів зросли з 69 мільярдів гривень до 231 мільярда. За його словами, частка власних доходів місцевих бюджетів у ВВП збільшилася з 5% до більше 7%, а розмір державної підтримки на розвиток громад та розбудову інфраструктури за чотири роки збільшився у 39 разів.

http://www.president.gov.ua/news/koshti-miscevih-byudzhetiv-mayut-pracyuvati-na-pokrashennya-51010

«Необхідно подолати спорадичність і певний хаос в реалізації політики розвитку регіонів. Тому ставлю регіональній владі завдання розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, обговорити їх із суспільством і громадами, і прийняти їх на рівні громад», - наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-regionalnij-vladi-pidgotuvati-plani-persp-51014

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром енергетики США Ріком Перрі.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-i-ssha-zapochatkuvali-strategichnij-energetichnij-d-51018

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.