08.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Очікую, що так звані фейкові вибори, які Росія прийняла рішення проводити 11 листопада, запустять запровадження нових санкцій та покажуть, що терпіння Заходу також не безмежне. Тепер час говорити не про послаблення санкцій проти Росії, а про їх посилення», - заявив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ochikuyu-sho-za-provedennya-fejkovih-viboriv-na-do-50862

Президент Петро Порошенко під час виступу на Міжнародній конференції високого рівня «Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед» наголосив, що агресивні дії Російської Федерації проти України несуть загрозу всьому європейському континенту. Глава держави особливо підкреслив, що нині Україна стала східним флангом НАТО у захисті європейських, демократичних цінностей.

http://www.president.gov.ua/news/na-okupovanomu-donbasi-ta-v-aneksovanomu-krimu-rosiya-vidshl-50866

Президент Петро Порошенко зустрівся з делегацією компанії Louis Dreyfus Company на чолі з головою наглядової ради Louis Dreyfus Holding B.V. Маргаритою Луї-Дрейфус.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-delegaciyeyu-kompaniyi-louis-dreyfus-50870

Петро Порошенко підкреслив, що мета цієї гібридної війни підірвати устої не України, а всього демократичного світу. «Не стільки прямими ударами, скільки зсередини. І готується вона не лише до українських виборів, а до виборів Європарламенту. Дуже активно. І до виборів в окремих країнах Європейського Союзу. Для чого? Щоб  підірвати єдність Європейського Союзу».

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-prodovzhuvatime-vtruchatis-u-viborchi-procesi-i-v-ukr-50874

«Російська православна церква є елементом російської політичної системи. Хто це сказав? Путін сказав, що Росія тримається на двох стовпах – на РПЦ та на ядерній зброї. Ми маємо висновки з цього робити, бо хіба це нормально, коли в Кремлі збирається рада безпеки Росії під головуванням Путіна з одним питанням на порядку денному – як захистити РПЦ в Україні? Вам тут нема що робити. Нема що робити вашій церкві, нема що робити вашим збройним силам, нема що робити вашому озброєнню. Додому, в Росію», - зазначив Глава держави

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-prisutnist-rosijskoyi-cerkvi-ta-armiyi-v-ukray-50878

«Нині інтегрована в Європу, економічно успішна і військово сильна Україна залишається головним стримуючим чинником від подальших агресивних планів Кремля», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на Міжнародній конференції високого рівня «Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ekonomichno-uspishna-i-vijskovo-silna-ukrayina-gol-50882

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-finlyandsko-50886

Глава держави подякував Архієпископу Леву за підтримку Православною церквою Фінляндії автокефалії Української православної церкви. «Для нас важливо знати, що Ваша церква підтримує нас у цьому історично важливому процесі», - наголосив Президент. «Українці мають право створити власну церкву, як мали право фіни 100 років тому», - сказав Предстоятель Фінляндської православної церкви.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-predstoyatelem-finlyand-50890

Європейських лідерів було поінформовано про напружену ситуацію на Донбасі, триваючу мілітаризацію і порушення прав людини в окупованому Росією Криму, а також нагнітання напруження в акваторії Азовського моря та Керченської протоки. Глава держави підкреслив важливість збереження та посилення санкційного режиму проти Російської Федерації. Петро Порошенко закликав рішуче засудити фейкові вибори 11 листопада на Донбасі, організовані Кремлем.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vistupiv-na-samiti-yevropejskoyi-narodnoyi-partiyi-50894

Президент Європейської народної партії підтвердив незмінну підтримку України на шляху зближення з Європейським Союзом, впровадження реформ та відсічі російській агресії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-na-50898

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.