21.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави наголосив на важливості чіткого розуміння результатів співпраці України з компанією Ryanair. «Завжди, коли такий лоукостер як Ryanair приходить на ринок, (відбувається – ред.) збільшення кількості пасажирів – це нові пасажири, це ті, хто раніше не мав можливості скористатися авіатранспортом», - зауважив він.

http://www.president.gov.ua/news/povnistyu-pidtrimuyu-ambitni-plani-aviakompaniyi-ryanair-v-u-51062

«Демагоги і популісти сіють чутки, що  нібито сміляни мають платити якусь підвищену ціну за газ. Наголошую абсолютно відповідально – це брехня. І це також буде знаходитись на моєму особистому контролі. Тариф був, є і буде залишатись таким самим, як по всій Україні»,  - заявив Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Черкаської області.

http://www.president.gov.ua/news/smilyani-ne-budut-platiti-pidvishenu-cinu-za-gaz-i-ne-budut-51066

Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Черкащину представив нового голову Черкаської  обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця активу області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novogo-golovu-cherkaskoyi-oda-oleksandr-51070

Президент Петро Порошенко поставив пріоритетні завдання новому голові Черкаської обласної державної адміністрації Олександру Вельбівцю, особливо акцентувавши увагу на першочерговості вирішення ситуації з опаленням в місті Сміла, яке вже було відновлено, та справедливого нарахування оплати за надання тепла мешканцям міста.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-novomu-ochilniku-cherkashini-osobisto-pro-51074

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Черкаської області відвідав Свято-Михайлівський кафедральний собор в Черкасах, де зустрівся з митрополитом Черкаським і Канівським владикою Софронієм. Глава держави подякував очільнику Черкаської єпархії УПЦ МП за мудрість.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-v-cherkasah-zustrivsya-z-mitropolitom-cherkaskim-i-51078

Президент Петро Порошенко на зустрічі з громадсько-політичним активом Черкаської області наголосив, що Україна зробила свій геополітичний вибір і двері НАТО та Європейського Союзу для нашої держави є відкритими.

http://www.president.gov.ua/news/dveri-nato-ta-yes-dlya-ukrayini-vidkriti-prezident-51082

Президент Петро Порошенко під час представлення нового голови Черкаської обласної державної адміністрації особливо відзначив значення децентралізації для активного розвитку територій, громад та висловив впевненість, нове керівництво області впорається із тими викликами, які стоять перед Україною та областю.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-cherkashini-decentralizaciya-ce-mozhlivosti-roz-51086

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України  Петро Порошенко під час робочої поїздки на Черкащину відвідав Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

http://www.president.gov.ua/news/vashe-zavdannya-garantuvati-visokij-riven-bezpeki-gromadyana-51090

Під час відвідування Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота Президент, Верховний Головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко повідомив, що Україна нарощує відповідну складову для захисту своєї території від вторгнення з моря.

http://www.president.gov.ua/news/nove-regionalne-upravlinnya-morskoyi-ohoroni-vizme-pid-shiln-51094

Українські прикордонники несуть небезпечну службу не лише на лінії фронту. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі з прикордонниками в Черкасах. Глава держави доручив представити до державної нагороди прикордонника Вадима Березенського, який героїчно загинув на ділянці українсько-румунського кордону «Ділове».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-predstaviti-do-derzhavnoyi-nagorodi-priko-51098

Під час візиту до Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди воїнам-прикордонникам.

http://www.president.gov.ua/news/vi-geroyichne-pokolinnya-patriotiv-yake-pishe-istoriyu-ukray-51102

«Пам'ятаєте, як важко було робити перші кроки? Як важко було зменшувати податкове навантаження на заробітну плату, скорочувати єдиний соціальний внесок? І зробити ризикований крок, який зараз з усією відповідальністю ми маємо підтримати, якщо нам необхідно піти на зустріч і підтримати пенсіонерів, бо ми не можемо говорити, що в країні все добре, коли пенсії зростають менше за все. Ми маємо бути збалансованою країною», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-mayemo-pidtrimati-pensioneriv-bo-pensiyi-zrostayut-51106

Під час привітання колективу інформаційного агентства «Укрінформ» зі 100-річчям з дня створення Президент Петро Порошенко окремо відзначив журналіста агентства Романа Сущенка, якого Кремль незаконно утримує у в'язниці в Російській Федерації. Глава держави відзначив Романа Сущенка орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду з рук Глави держави отримала дружина журналіста Анжела.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-ordenom-za-muzhnist-kremlivskogo-vyazny-51110

«Сьогодні під час святкування 100-річного ювілею «Укрінформу» моє місце тут, серед вас, для того, щоб подякувати кожному з вас за ту надзвичайну важливу роботу, яку ви робите. Впевнений, що в Україні є достойні, професійні, об'єктивні, патріотичні журналісти, які розуміють свою відповідальність, які чітко визначили свою позицію у протистоянні з агресором», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-privitav-informacijne-agentstvo-ukrinform-zi-stori-51114

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.