17.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко отримав особисте послання від Прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе, в якому високо оцінено зусилля України у боротьбі із внутрішніми та зовнішніми викликами і загрозами.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-otrimav-osobiste-poslannya-vid-premyer-mi-51038

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про  ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та  Європейським  Союзом  як  Кредитором  і  Кредитної Угоди між Україною як Позичальником, Національним  банком  України як Фінансовим агентом Позичальника  та Європейським Союзом як Кредитором (щодо  отримання  Україною  макрофінансової допомоги Європейського Союзу у сумі до 1 мільярда євро)», що був схвалений Верховною Радою України 8 листопада 2018 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-shvaliv-ratifikaciyu-memorandumu-i-kreditnoyi-ugod-51050

Глава держави обговорив з представниками НДІ та ЄП прогрес на шляху реформ в державі, передвиборчу ситуацію в країні та останній розвиток подій на окупованих Росією територіях України – на Донбасі та в Криму. Президент назвав приклади втручання Росії у виборчий процес в Україні і закликав західних партнерів посилити санкційний тиск на країну-агресора.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-prijnyav-delegaciyu-nacionalnogo-demokrat-51054

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.