10.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Розпорядження «Про призначення грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів», Указ «Про призначення стипендій імені Тараса Шевченка учням загальноосвітніх навчальних закладів», Укази «Про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва» та «Про призначення державних стипендій видатним діячам культури і мистецтва».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-granti-molodim-kinematografistam-dlya-s-50942

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про призначення стипендій Президента України дітям журналістів, які загинули у зв'язку з виконанням професійних обов'язків», яким продовжується виплата стипендії сину журналіста В'ячеслава Веремія та доньці військового кореспондента Дмитра Лабуткіна.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-stipendiyi-dityam-zhurnalistiv-y-50946

9 листопада дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Івано-Франківську область із робочим візитом. Перша леді привітала школярів області з Днем української писемності та мови. У ході візиту Марина Порошенко та голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписали Меморандум про долучення області до всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». На сьогодні вже всі регіони України  впроваджують інклюзивну реформу й реалізують цей проект.

http://www.president.gov.ua/news/usi-regioni-ukrayini-doluchilisya-do-proektu-marini-poroshen-50950

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.