23.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав розпорядження «Про представника України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-upovnovazhiv-yevgena-marchuka-predstavlyati-ukrayi-51166

Президент Петро Порошенко заявив, що якби Україна була членом Північноатлантичного альянсу, Російська Федерація не наважилася б на агресію проти нашої країни. Про це Глава держави сказав у Верховній Раді України під час розгляду ініційованого ним проекту Закону про внесення змін до Конституції України щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.

http://www.president.gov.ua/news/yakbi-ukrayina-bula-chlenom-nato-rosiya-b-nikoli-ne-navazhil-51170

Лише інтеграція України до євроатлантичного простору гарантує нам з вами і мир, і безпеку, і незалежність, і подолання бідності. Від цієї стратегії ми точно не відступимо. Україна, йдучи своїм шляхом, обов'язково стане повноправним членом НАТО і повноправним членом Європейського Союзу.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-u-verhovnij-radi-pid-chas-rozglyadu-zmin-d-51174

«Фіксуючи в Конституції обов'язковість курсу на вступ до НАТО, на вступ до Євросоюзу, ми посилаємо меседж і до Москви: ми розстаємося, остаточно і безповоротно. Росія як країна-агресор не має і не матиме вето на наш вступ ані до НАТО, ані до Європейського Союзу. І ні в кого не буде (такого права - ред), бо це суверенне право України як країни, яка впевнено йде своїм шляхом», - заявив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/nash-kurs-na-yes-i-nato-ce-mesedzh-moskvi-pro-ostatochne-i-b-51178

«Питання Євросоюзу та НАТО дуже тісно між собою пов'язані. У цих двох організацій дещо різні цілі, але точно спільні цінності. І критерії членства, яких нам ще треба досягти, дуже й дуже подібні. Приєднання до ЄС та Північноатлантичного альянсу насправді є дуже амбітним завданням і виконати його дуже непросто», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді.

http://www.president.gov.ua/news/v-yes-i-nato-ukrayina-pryamuye-ne-z-porozhnimi-rukami-prezid-51182

«Україна, йдучи своїм шляхом, обов'язково стане повноправним членом НАТО і повноправним членом Європейського Союзу», - заявив Президент Петро Порошенко у Верховній Раді під час розгляду змін до Конституції щодо закріплення євроінтеграційного вибору України.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-obovyazkovo-stane-povnopravnim-chlen-51186

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.