22.11.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Експерти Ради Європи надали висновок щодо проекту Закону «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» (№9055), розробленого Радою з питань судової реформи у співпраці з адвокатською спільнотою.

http://www.president.gov.ua/news/rada-yevropi-nadala-pozitivnij-visnovok-shodo-zakonoproektu-51126

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головним виконавчим директором компанії Wizz Air Джозефом Вараді. «Я дуже радий вашому рішенню повернутися назад в Україну. Я вважаю, що це дуже символічне рішення і воно характеризує ті зміни, які відбулися за останні чотири роки в Україні», - сказав Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/povernennya-wizz-air-v-ukrayinu-ye-simvolichnim-i-harakteriz-51130

Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект «Про внесення зміни до статті 133 Конституції України (щодо перейменування Дніпропетровської області)». Документ передбачає перейменування Дніпропетровської області на Дніпровську.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vnis-do-verhovnoyi-radi-zmini-do-konstituciyi-shod-51134

Гідність та свобода для українців – це не просто слова. Для нашого народу – це сенс життя та сенс боротьби за свою землю, незалежність. І Революція Гідності стала логічним продовженням споконвічного прагнення українців до омріяної свободи. Про це у День Гідності та Свободи сказав Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Житомирщину.

http://www.president.gov.ua/news/revolyuciya-gidnosti-vijna-za-nezalezhnist-dodali-do-istoric-51138

Президент Петро Порошенко на Житомирщині відвідав центр підготовки Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та привітав військових з Днем ДШВ.

http://www.president.gov.ua/news/armiya-ye-odniyeyu-najnadijnishih-garantij-bezpeki-gromadyan-51142

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко наголошує на інтенсивному нарощуванні рівня бойового потенціалу, рівня бойової підготовки, озброєння десантно-штурмових, аеромобільних та парашутно-десантних підрозділів Збройних Сил Україні як складової розвитку нової української армії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagoloshuye-na-intensivnomu-naroshuvanni-rivnya-bo-51146

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко нагородив українських десантників за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку. З  нагоди Дня десантно-штурмових військ Глава держави відвідав загальновійськовий полігон ДШВ Збройних Сил на Житомирщині та вручив нагороди військовослужбовцям.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-ukrayinskim-desantnikam-51150

Президент Петро Порошенко під час відвідання ПАТ «Укрпошта» на Житомирщині наголосив на необхідності напрацювання системного рішення, яке б унеможливило скорочення поштових відділень, та не створювало б проблеми із доставкою пенсій у сільській місцевості.

http://www.president.gov.ua/news/ukrposhta-ne-bude-skorochuvati-viddilennya-i-problem-z-dosta-51154

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Житомирщину ознайомився з роботою «Обласного медичного центру вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради, а також ознайомився з проектом «Дім ветерана».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-v-zhitomiri-oznajomivsya-z-robotoyu-oblasnogo-reab-51158

За дорученням Президента Петра Порошенка до проекту бюджету на наступний рік включено фінансування програми з проектування та будівництва міжнародного аеропорту у Дніпрі. Про це Глава держави повідомив під час зустрічі з міським головою Дніпра Борисом Філатовим.

http://www.president.gov.ua/news/najblizhchim-chasom-problema-mizhnarodnogo-aeroportu-dlya-dn-51162

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.