30.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 589/2020, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 грудня 2020 року «Щодо вдосконалення державної політики інноваційного розвитку України».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-u-diyu-rishennya-rnbo-shodo-vdoskonalennya-de-65837

Президент Володимир Зеленський підписав укази про присвоєння почесних найменувань військовим частинам Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prisvoyiv-pochesni-najmenuvannya-vijskov-65841

За участю Президента України Володимира Зеленського відбулося підписання Меморандуму між Міністерством оборони та Державним підприємством «Антонов» про співпрацю щодо будівництва літаків для потреб Збройних сил України.

https://www.president.gov.ua/news/vpershe-za-roki-nezalezhnosti-derzhava-zamovlyaye-u-antonova-65845

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героїв України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» членам екіпажу рейсу PS752 АТ «Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України», які загинули внаслідок авіаційної катастрофи 8 січня 2020 року біля Тегерана.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-prisvoyiv-zvannya-geroyiv-ukrayini-chlenam-ek-65849

Президент України Володимир Зеленський підписав укази № 597/2020 та № 598/2020, якими увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2020 року «Про результати проведення огляду громадської безпеки та цивільного захисту» та «Про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-uviv-u-diyu-dva-rishennya-rnbo-shodo-ogl-65853

Президент Володимир Зеленський підписав указ про відсторонення Голови Конституційного Суду України Олександра Тупицького від посади судді КСУ строком на два місяці.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-pidpisav-ukaz-pro-vidstoronennya-oleksand-65857

Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Відповідний указ № 604/2020 Глава держави підписав 29 грудня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-sergiya-krivonosa-z-posadi-zastupnika-sekr-65861

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому розглядалися подальші кроки, спрямовані на розв'язання ситуації, що виникла після рішень Конституційного Суду щодо антикорупційного законодавства.

https://www.president.gov.ua/news/na-zasidanni-rnbo-shvalili-zakonoproekt-shodo-vdoskonalennya-65865

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.