12.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників міжнародної конференції «Україна: інвестиційна гавань в часи змін», яка відбувається у Києві 11 грудня та присвячена прогресу реформ і покращенню умов для бізнесу в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vidkrita-dlya-svitu-yak-investicijna-gavan-u-chas-z-65513

Володимир Зеленський побажав Валентину Резніченку успіху в роботі та висловив сподівання, що його досвід і глибоке знання регіону сприятимуть подальшому розвитку та процвітанню Дніпропетровщини.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-priznachiv-valentina-reznichenka-golovoy-65517

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Узбекистану, Норвегії, Єгипту, Австралії, Таджикистану, Пакистану, Ємену, Філіппін, Йорданії, Таїланду та Монголії.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-u-rozvitku-dialogu-ta-partnerstva-z-der-65521

З ініціативи першої леді України Олени Зеленської розпочалося обговорення майбутніх проектів у сфері безбар'єрності. У Міжнародний день прав людини, 10 грудня, генеральний директор Директорату з питань гуманітарної політики Офісу Президента Вероніка Селега провела зустріч з представниками міжнародних організацій та місій, які працюють в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/dlya-ukrayini-ye-vkraj-vazhlivim-vivchennya-ta-adaptaciya-na-65525

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у засіданні Європейської комісії «За демократію через право», яке відбулося у форматі відеоконференції. Президент солідарний з оцінкою Венеціанської комісії, що рішення Конституційного Суду підриває довіру громадськості до конституційного правосуддя загалом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-visoko-ociniv-poziciyu-venecianskoyi-komisiyi-shod-65529

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак наголошує, що Україна продовжує наполегливо працювати задля досягнення миру на Донбасі. Водночас Росія також має демонструвати прогрес.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-prodovzhit-napoleglivo-pracyuvati-zadlya-pripinenny-65533

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова зустрілася з українськими громадянами Євгеном Фоменковим та Олександром Санпітером, які повернулися додому після трьох років перебування у полоні в Іраку.

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-dopomozhe-zvilnenim-z-iraku-gromadyanam-ukrayini-om-65541

Кабінет Міністрів цього тижня ухвалив низку рішень, щоб підприємці змогли подати заявки та отримати передбачену законодавством державну допомогу ще до запровадження посилених карантинних обмежень, які діятимуть з 8 до 24 січня 2021 року. Про це заявила заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів в ефірі телеканалу «Україна 24».

https://www.president.gov.ua/news/nastupnogo-tizhnya-rozpochnetsya-prijom-zayavok-pidpriyemciv-65545

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.