18.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У всіх країнах, де є українські дипломатичні місії, за кожної нагоди має порушуватися питання відновлення територіальної цілісності України та повернення Донбасу і Криму, щоб зберігалася, зміцнювалася та збільшувалася світова коаліція на підтримку нашої держави. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-vsih-krayinah-ukrayinski-diplomati-may-65601

Україна мала надзвичайно успішний рік у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції і продовжить стратегічний курс, визначений і закріплений у Конституції, на набуття повноправного членства у Європейському Союзі та Північноатлантичному альянсі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у виступі на відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-prodovzhit-zakriplenij-u-konstituciyi-str-65605

Пандемія коронавірусу ставить нові завдання перед дипломатичними представниками України, зокрема щодо забезпечення наших громадян ліцензованою якісною вакциною проти коронавірусу. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у виступі на відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ України.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-poslam-ukrayini-neobhidno-otrimati-pershi-par-65609

Завдання кожного українського посла – залучення прямих іноземних інвестицій в Україну, просування вітчизняного експорту та відстоювання інтересів українського бізнесу за кордоном. Міністерство закордонних справ має розробити модель ключових критеріїв оцінки ефективності роботи послів у економічному напрямі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-odin-z-osnovnih-kriteriyiv-ocinki-roboti-ukrayinsk-65613

Верховна Рада ухвалила в цілому ініційований Президентом України Володимиром Зеленським закон про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями (так званий закон про інвестнянь), який допоможе відновити інвестиційну активність в Україні після кризового 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-vitayut-uhvalennya-verhovnoyu-radoyu-prez-65617

В Офісі Президента готується оновлений указ про координацію органів влади у сфері зовнішніх відносин, що зафіксує посади дипломатичних радників у міністерствах і чіткий перелік документів, підписання яких має погоджуватися з МЗС. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква під час відеоконференції керівників закордонних дипломатичних установ України, яка розпочалася у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/gotuyetsya-ukaz-prezidenta-pro-koordinaciyu-organiv-vladi-u-65621

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у щорічній нараді послів. Це вперше дружина Глави держави стала учасницею наради. На зустрічі Олена Зеленська розповіла про результати проектів у сфері культурної дипломатії за 2020-й та заручилася підтримкою керівників дипломатичних місій України на наступний рік.

https://www.president.gov.ua/news/vpershe-druzhina-prezidenta-ukrayini-vzyala-uchast-u-shorich-65625

Президент Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення зміни до пункту 1 розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про концесію» № 1024-IX, який Верховна Рада ухвалила 2 грудня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-zakonu-pro-koncesiyu-shodo-vidte-65629

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 574/2020 «Про започаткування соціального проекту «Активні парки – локації здорової України».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zapochatkovuye-socialnij-proekt-aktivni-parki-65633

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.