24.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Оновлення доріг у межах ініційованої Президентом Володимиром Зеленським Національної програми «Велике будівництво» українці назвали головною позитивною подією року, що минає. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentska-iniciativa-velike-budivnictvo-stala-golovnoyu-p-65753

За ініціативою першої леді України Олени Зеленської створений новорічний проект «Дивовижна поштівка». За задумом він покликаний популяризувати творчість українських художників та дати можливість українцям привітати одне одного зі святами персональною поштівкою.

https://www.president.gov.ua/news/nadsilati-poshtivki-ta-shiriti-svyata-ukrayinoyu-olena-zelen-65757

Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець провів зустріч з тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін, на якій були підбиті підсумки двосторонньої співпраці у сфері національної безпеки й оборони у 2020 році та намічені плани розвитку в цьому напрямі на наступний рік і подальшу перспективу.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-roman-mashovec-obgovori-65761

Документ спрямований на поліпшення соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-zahistu-65765

Президент Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 1075-ІХ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zabezpechennya-dostupu-ukrayi-65769

Президент Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про безпечність та гігієну кормів» з метою стабілізації ринку кормів» № 1033-ІХ.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-yakij-spriyatime-stabilizaciyi-65773

Закон повертає відповідальність за декларування недостовірної інформації та за неподання суб'єктом декларування декларації, яка була скасована рішенням Конституційного Суду України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-vidnovlennya-vidpovidalnosti-65777

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.