19.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі» щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту» № 1026-IX, який Верховна Рада підтримала 2 грудня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-efektivnoyi-pidgoto-65637

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту населення на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19)» № 1030-ІХ, ухвалений парламентом 2 грудня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-socialnogo-zahistu-deyakih-ka-65641

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 579/2020 «Про призначення державних стипендій видатним діячам освіти».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-priznachiv-derzhavni-stipendiyi-vidatnim-65645

Президент України Володимир Зеленський призначив Олександра Старуха головою Запорізької обласної державної адміністрації.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-oleksandra-staruha-golovoyu-zaporizkoyi-65649

Щоб зрозуміти, як саме діяти, вам треба пройти власний шлях – з перешкодами, стінами, скепсисом, зачиненими дверима та розставленими граблями. На них обов'язково доведеться наступити й набити свої ґулі. Зробити свої помилки, щоб зробити свої висновки.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-do-uchasnikiv-vseukrayinskogo-onlajn-f-65653

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром закордонних справ Турецької Республіки Мевлютом Чавушоглу та міністром національної оборони Туреччини Хулусі Акаром.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-ministrom-zakordonnih-sprav-65657

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у Всеукраїнському онлайн-форумі Національної ради дітей і молоді – 2020 «Лідерство. Натхнення. Fun».

https://www.president.gov.ua/news/ne-vagajtesya-sumnivajtesya-sluhajte-ale-ne-sluhajtesya-bezz-65661

У Кабінеті Міністрів України відбулося засідання комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у межах «Партнерства Біарріц». Участь у засіданні взяла перша леді України Олена Зеленська.

https://www.president.gov.ua/news/persha-ledi-obgovorila-z-chlenami-kabinetu-ministriv-plan-di-65665

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали святкове містечко для дітей і дорослих «Миколай приймає друзів», яке працюватиме поблизу Офісу Глави держави під час новорічних свят.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentske-podruzhzhya-vidvidalo-svyatkove-mistechko-mikol-65669

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів нараду з представниками малого підприємництва щодо створення координаційної ради, яка має напрацювати законодавчі зміни для комплексного вирішення проблем малого та мікробізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-zrobiti-vse-shob-malij-biznes-v-ukrayini-pracyuvav-i-65677

Президент України Володимир Зеленський відзначив позитивну динаміку щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, адже спостерігається поступове збільшення кількості людей, які одужали, і зменшується число нових випадків заражень щодня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-dinamiku-zahvoryuvanosti-na-covid-19-kilkist-t-65681

У Державному бюджеті України на 2021 рік передбачено збільшення фінансування медицини, освіти та науки й сектору безпеки та оборони. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму влозі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pro-derzhbyudzhet-2021-medicina-i-sektor-65685

Українські громадяни та представники бізнесу подали понад 200 тисяч заявок на отримання матеріальної допомоги в межах програми, запровадженої у зв'язку з посиленням карантинних обмежень. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму влозі.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ponad-200-tisyach-zayavok-nadijshlo-na-otrima-65689

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.