10.12.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Питання надання макрофінансової допомоги Україні для подолання наслідків пандемії COVID-19 було предметом особливої уваги Глави держави під час його телефонних контактів протягом року з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн та переговорів з лідерами ЄС під час 22-го Саміту Україна – Європейський Союз 6 жовтня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-privitav-rishennya-yevropejskogo-soyuzu-pro-v-65477

Президент України Володимир Зеленський вітає повернення на батьківщину українських громадян Євгена Фоменкова та Олександра Санпітера, яких захопили й утримували на території Іраку з липня 2017 року. Повернення українців додому стало можливим завдяки спільній і послідовній роботі Офісу Президента, Міністерства закордонних справ та інших державних структур. Глава держави особисто координував процес звільнення наших громадян.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vitaye-povernennya-v-ukrayinu-dvoh-groma-65481

Глава держави звернувся з проханням до парламенту не розглядати цей законопроект до того моменту, як отримаємо висновки Венеціанської комісії щодо ситуації, яка склалася після знищення суддями Конституційного Суду України системи контролю за електронним декларуванням у нашій державі, та щодо самого цього рішення. Очікуємо висновків Венеціанської комісії вже наприкінці поточного тижня.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-vidnovlennya-doviri-do-konstitucijnogo-sudu-ukrayini-65485

На прямих переговорах лідерів держав – учасниць Нормандського формату можна досягти найбільш відчутних результатів щодо просування до миру на Донбасі, наголошує Президент України Володимир Зеленський. «Шлях до миру завжди тернистий. Але це шлях, яким мають пройти обидві сторони. Активність України в процесі переговорів показала всьому світу та, головне, мешканцям на Донбасі, що саме ми зацікавлені в мирі, а Росія блокує виконання домовленостей», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pro-richnicyu-samitu-normandskoyi-chetvi-65489

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо організації діяльності закладів професійної (професійно-технічної освіти) зі специфічними умовами навчання» № 990-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 5 листопада 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-shodo-zakladiv-profesijnoyi-os-65493

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 556/2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-shodo-pidgotovki-zahodiv-do-35-h-rok-65497

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.