28.08.18

Президент на Миколаївщині взяв участь в успішних випробуваннях 32 МВт двигуна для енергетики: Більшість країн світу не можуть похвалитися таким досягненням

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент підкреслив: «Сьогодні відбулися тестові випробування нового агрегату на 32 МВт, яка немає аналогів в світі. Подивіться, хто наші конкуренти в світі – «Дженерал Електрік», «Сіменс» і «Ролс-ройс». Хоча ні. «Ролс-ройс» не конкурент, бо він не має 32 МВт, його найбільша потужність 25 МВт. Я можу вас привітати – випробування зараз пройшли успішно».
У рамках робочої поїздки на Миколаївщину Президент Петро Порошенко ознайомився з результатами ремонту автомобільної дороги державного значення Т-15-08 «Калинівка-Снігурівка». Під час спілкування із місцевими мешканцями Глава держави підкреслив, що нині ставить до підрядників вимоги щодо якості побудованих ними доріг та наголосив на важливості відповідальності за неякісне виконання замволення.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Миколаївщину повідомив про рішення підприємства Державного підприємства Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект» передати на баланс міста Миколаєва спортивний комплекс, яким зможуть користуватись всі місцеві мешканці.
Президент Петро Порошенко взяв участь в церемонії відкриття заводу «Східний» групи компаній «Agrofusion» з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.