22.08.18

Мир тим швидше прийде на нашу землю, чим міцнішою та професійнішою буде наша армія – Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад» запросив українців прийти на парад на честь святкування 27-ї річниці Незалежності України та підтримати військовослужбовців Збройних Сил, які крокуватимуть в цей день головною вулицею столиці.
Президент Петро Порошенко наголосив, що українське суспільство створює основи для економічного відновлення, для розвитку нашої держави. «Щоб все це стало незворотнім, Україна реалізувала свій європейський вибір. І нам потрібно абсолютно надійно закріпити для безповоротності цього процесу це все в цінностях, компетенціях і життєвій позиції молодого покоління», - підкреслив Петро Порошенко під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад».
«Я хочу, як Президент, щиро подякувати усім, хто готував старт «Нової української школи». Усім, хто доклав зусиль до розробки і прийняття нового Закону України «Про освіту», який був нещадно критикований, але ми переконали суспільство парламент, що це є абсолютно необхідний крок. Я пишаюся тим, що цей Закон був підписаний мною минулої осені», - зазначив він.
«Ви маєте потужного агента в моїй родині. Бо зранку до вечора Марина Анатоліївна чітко питає мене, що я зробив для інклюзивної освіти», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад». «Саме так і вас мають питати. Тільки тоді буде успіх», - додав Президент.
«Виходячи з абсолютної важливості освіти для нашої держави, я, як Президент, вважаю абсолютно неприпустимим зволікання з реалізацією поставлених завдань. Дуже важливо, щоб і обласні адміністрації, і обласні ради, і об'єднанні громади, і виконкоми якнайшвидше вирішували питання матеріально-технічного забезпечення, насамперед Нової української школи. Це гордість бути долученим до цього амбітного проекту», - зазначив Президент.
Щиро вітаю вас з Курбан-Байрамом – найзнаменнішим ісламським святом, що надихає творити добро, бути жертовними та милосердними. В українському суспільстві високо цінується внесок мусульманської громади в суспільно-політичне життя нашої держави, її активна патріотична позиція в боротьбі за суверенітет України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.