18.08.18

Президент підписав Закон, спрямований на погашення заборгованості із виплати зарплати шахтарям

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», який передбачає спрямувати бюджетні призначення загальним обсягом 1,4 млрд гривень на державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції.
17 серпня дружина Президента України у Львові взяла участь у роботі Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл, який зібрав понад 200 освітян із 36 країн світу. Захід проходить на виконання Указу Президента Петра Порошенка «Про невідкладні заходи щодо зміцнення державного статусу української мови».
У рамках робочої поїздки на Львівщину дружина Президента України Марина Порошенко та голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.