27.08.18

Вітаю Авдіївку з українським газом – Президент під час урочистої церемонії символічного пуску газу для міста і прилеглих сіл

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Український газ нарешті пішов з робочим тиском на всі газомережі Авдіївки і семи населених пунктів. Вітаю Авдіївку з українським газом»,  - сказав Глава держави від час урочистої церемонії пуску газу.
«Забезпечуються і гарантуються права українського війська у зв'язку із проведенням операції Об'єднаних сил (цим Законом – ред.). В той  же час, гарантується підвищення рівня соціального захисту українських військовослужбовців. І на сьогоднішній день, я переконаний, що це той шлях, яким ми рухаємося у дуже правильному напрямку», - підкреслив Президент під час підписання документу на зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних представництв України та військовослужбовцями Збройних Сил під час робочої поїздки на Донеччину.
«Ми повернемо окуповані землі України…Я хотів би скористатися цією можливістю для того, щоб з Авдіївки зараз звернутися до українців, які зараз перебувають під російською окупацією на окупованій території Донбасу: Вірте, український прапор, український герб, влада української держави точно повернуться. Повернуться на кожен клаптик української землі», - сказав Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області.
Під час робочої поїздки на Донеччину на зустрічі керівниками дипломатичних представництв України за кордоном та українськими військовими 92 бригади Президент Петро Порошенко разом з дипломатами та українськими воїнами вшанував пам'ять американського сенатора Джона Маккейна, який пішов з життя.
«Важлива позиція, і тут я хотів би відмітити роботу окремих посольств – це забезпечення реабілітації поранених воїнів», - сказав Президент Петро Порошенко на зустрічі з керівниками дипломатичних представництв України за кордоном та українськими військовими 92 бригади під час робочої поїздки на Донеччину.
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості залучення міжнародної гуманітарної допомоги для відновлення Донбасу. Про це Глава держави заявив на зустрічі керівниками дипломатичних представництв України за кордоном та українськими військовими 92 бригади під час робочої поїздки на Донеччину.
«Для мене є принциповою позиція – ми, наша дипломатична служба, маємо на сьогоднішній день працювати як військовий підрозділ. У Президента є два крила – Збройні Сили України, за які він відповідає відповідно до Конституції, як Верховний Головнокомандувач, і дипломатична служба. Солдати дипломатичної служби, які в умовах війни відіграють не менш важливу роль, ніж українське військо», - підкреслив Президент Петро Порошенко на зустрічі керівниками дипломатичних представництв України за кордоном під час робочої поїздки на Донеччину.
«Найбільш переконливим ти можеш бути тоді, коли ти на власні очі побачив і сам віриш в це», - Президент звернувся до дипломатів активізувати інформування та роз'яснення в країнах перебування щодо наслідків російської агресії. «Тому так важливо, щоб ви це побачили і розповіли»,- особливо відзначив він важливість інформування наших міжнародних партнерів про розвиток подій на Донбасі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.