23.08.18

Кремль нав'язує нам інформаційну війну, яка має на меті поневолити наш розум – Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Хочу наголосити, що сучасна війна ведеться не лише на лінії фронту. Зараз всі вивчили дуже добре термін «гібридна війна». Кремль нав'язує нам інформаційну війну, яка має на меті поневолити наш розум», - заявив Президент Петро Порошенко на Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там, де ми – там Україна».
«Ключ від миру знаходиться в Кремлі. І якщо хтось буде нав'язувати нам російські кабальні умови… Я хочу наголосити, що не лише для Президента, а для всієї української нації цей шлях категорично неприйнятний. Бо це шлях не до миру», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко взяв участь у Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там, де ми – там Україна», який сьогодні розпочав свою роботу в Києві в Мистецькому арсеналі.
«Волонтери і ветерани, продемонструвавши свою державницьку позицію на передовій чи у прифронтовій зоні, стають новим кадровим резервом держави. Я думаю, що це нечесно, неправильно і несправедливо, коли ветерани знаходяться лише в оперативному  резерві лише у військкоматах. Вони мають бути в кадровому резерві кожного органу місцевого самоврядування, кожного міністерства, кожного  комітету», - переконаний Президент Петро Порошенко.
«Хто як не ви знаєте якою була Україна в 2014 році і наші Збройні Сили. Якщо б у 2014 році ми мали таку ступінь бойової готовності, як сьогодні – все було б інакше. По-перше ми б не зазнали таких втрат. По-друге, я переконаний, ми не залишилися, поки що, без Криму. І взагалі б Збройні Сили були би потужною пересторогою проти того, щоб Росія взагалі пішла б на нас війною», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на Міжнародному ветеранському і волонтерському форумі «Там, де ми – там Україна».
Президент Франції привітав Главу Української держави та весь український народ з нагоди річниці Незалежності та висловив побажання процвітання та миру. Президент Франції також наголосив, що Україна виявила сміливість та стійкість, обравши шлях амбітних реформ, перші результати котрих варто привітати.
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп надіслав привітання з нагоди Дня Незалежності України на адресу Президента Петра Порошенка. «Народу України є чим пишатися: упродовж чотирьох років Україна мужньо протидіє російській агресії і є благословенною яскравим громадянським суспільством, зростаючою економікою та Збройними Силами, які є потужними як ніколи раніше», - зазначив Дональд Трамп.
Лідери країн світу надсилають на адресу Президента України Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.