24.08.18

Останні роки в Україні спостерігається тенденція до економічного зростання і впливу країни на міжнародній арені – вітання Голови КНР Сі Цзіньпіна з нагоди Дня Незалежності

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін привітав Президента України Петра Порошенка та українців із 27-ї річницею Незалежності України.
«Понад чотири року тому я заявив, що АТО триватиме години, а не місяці. Тепер вже не так важливо, в якому контексті ті слова були сказані. Не важлива і образність цієї заяви. Люди сприйняли її як можливість завершити війну дуже і дуже швидко. Я шкодую, що породив завищені очікування. Щиро перепрошую, що подав надію, яка не збулася. Прикро, що дав обіцянку, яка не справдилась. Прошу за це вибачення», - звернувся до українців Президент Петро Порошенко у Дніпрі під час участі в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України.
Саме під синьо-жовтими кольорами з покоління в покоління ми, українці, боролися і боремося за власну свободу і волю України. Сто років тому це знамено стало офіційним стягом Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, які об'єдналися в соборну державу. Його решетили ворожі кулі у національно-визвольних змаганнях. За нього карали Сибіром в епоху шістдесятників. Та з ним ми добилися зрештою  Незалежності і відновили власну державу 27 років тому. З ним захищали барикади на Майдані і ним вкривали загиблих Героїв Небесної Сотні. За цей  прапор окупанти вбивали патріотів на Донбасі. Володимира Балуха окупаційна влада в Криму засудила лише  за те, що над своїм будинком він підняв український прапор.
Президент в День Державного Прапора України взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора, що відбулася у Дніпрі.
Головними символами України є Прапор, Герб та Гімн, а також українська мова. На цьому Президент Петро Порошенко наголосив під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України.
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна повинна збудувати сильну армію та заручитися підтримкою міжнародної спільноти у боротьбі за збереження суверенітету, територіальної цілісності і незалежності проти російського агресора.
За особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю, самовіддане виконання службового обов'язку Президент Петро Порошенко нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня двох харківських поліцейських – старшого лейтенанта поліції Дмитра Кірієнка посмертно та лейтенанта поліції Олександра Ростовського.
Президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмайер надіслав привітання Президенту Петру Порошенку та українському народові з нагоди Дня Незалежності.
Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті виставки сучасного озброєння та військової техніки Збройних Сил України та інших військових формувань «Міць нової армії» та вручив представникам військових частин сертифікати на озброєння та техніку. Зокрема, військові отримали нові переносні протитанкові ракетні комплекси «Стугна-П» та легкі переносні ракетні комплекси «Корсар».
Президент Петро Порошенко наголошує, що за стислий час відбулися глибокі зміни в системі підготовки та в матеріально-технічному забезпеченні особового складу нашої армії, наших Збройних Сил. «І сьогодні клопоти зовсім  іншого порядку. Це ті завдання, які я ставлю перед Збройними Силами, перед сектором оборони і безпеки – це перехід на стандарти НАТО, реформи, модернізація, переозброєння тощо», - підкреслив Петро Порошенко.
Велику роль і велику місію у покращенні бойових можливостей українських Збройних Сил відіграє оборонно-промисловий комплекс. Про це заявив Президент Петро Порошенко на відкритті виставки сучасного озброєння та військової техніки Збройних Сил України та інших військових формувань «Міць нової армії».
Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко та дітьми українських воїнів з усіх куточків України взяли участь у фінальній частині національного проекту Першої леді «Книга Миру».
Президент Республіки Туреччина Реджеп Таїп Ердоган привітав Президента України Петра Порошенка та українців із 27-ї річницею Незалежності.
Главу держави та український народ зі святом привітали Президент Республіки Корея Мун Дже-Ін, Королева Великої Британії Єлизавета ІІ, Король Іспанії Феліпе VI, Король Королівства Саудівська Аравія Салман бін Абдулазіз Аль Сауд,  Спадкоємний Принц, Віце-прем'єр-міністр, Міністр оборони Королівства Саудівська Аравія Мухаммед бін Салман бін Абдулазіз Аль Сауд, Король Марокко Мохаммед VI, Президент Киргизької Республіки Сооронбай Жеенбеков.
Президент Республіки Польщі Анджей Дуда привітав Президента України Петра Порошенка та українців із 27-ю річницею Незалежності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.