21.08.18

Президент України провів телефонну розмову з Канцлером Німеччини

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Федеральний канцлер проінформувала щодо результатів переговорів з Президентом Росії, які відбулися напередодні у Німеччині.
У рамках робочого візиту до Республіки Хорватія дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь в урочистій церемонії відкриття офісу Почесного консульства України в м. Спліт. У заході також взяли участь Прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович,  Міністр закордонних і європейських справ Хорватії Марія Пейчинович, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, представник Кабінету Міністрів України Сергій Нижинський, Тимчасовий повірений у справах України в Хорватії Ярослав Сімонов, мер м. Спліт Андро Опара  та представники української громади в Хорватії.
У рамках робочого візиту до Республіки Хорватія дружина Президента Марина Порошенко зустрілася із дітьми з української громади. Разом вони створили та заповнили нові сторінки національного проекту «Книга Миру».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.