04.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ № 23/2017 «Про відзначення державними нагородами», яким за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку нагороджено 94 військовослужбовців Збройних сил України та Національної гвардії України. З них 34 військових нагороджено посмертно.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-vijskovih-geroyiv-ato-39886

Президент Петро Порошенко нагородив високими державними нагородами військовослужбовців, які героїчно захищають Авдіївку від російсько-терористичних військ. Серед нагороджених бійці легендарної 72-ї окремої механізованої бригади.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-visokimi-derzhavnimi-nagorodami-voyiniv-39890

Президент Петро Порошенко в режимі відеоконференції обговорив з Головою Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським поточну ситуацію у Авдіївці та віддав необхідні доручення для життєзабезпечення міста і відновлення постійного електрозабезпечення.

http://www.president.gov.ua/news/povna-vidpovidalnist-za-obstril-civilnih-kvartaliv-i-zagibel-39894

«Ми вітаємо той факт, що більшість країн-членів Ради Безпеки ООН підтримали позицію України, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, наголосили на важливості негайного припинення вогню і переведення процесу в мирне русло», - сказав заступник Глави Адміністрації Президента під час брифінгу. При цьому він підкреслив, що надзвичайно важливою була позиція Сполучених Штатів Америки, які «висловили дуже чітку і тверду підтримку Україні» та висловив сподівання, що ця позиція буде продовжена та активізована.

http://www.president.gov.ua/news/bilshist-krayin-chleniv-radi-bezpeki-oon-pidtrimala-poziciyu-39898

Петро Порошенко зазначив, що передчасна смерть забрала талановитого управлінця, турботливого чоловіка, прекрасного батька: «Поділяю горе вашої сім'ї, глибоко співчуваю та сумую разом з вами».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-visloviv-spivchuttya-blizkim-mera-lucka-mikoli-rom-39902

«Протягом останніх двох з половиною десятиріч двосторонні відносини між нашими країнами набули стратегічного виміру і глибини, зокрема завдяки Вашим особистим зусиллям та політичній волі. Туреччина на практиці продемонструвала свою відданість засадничим принципам міжнародного права та солідарність з Україною, засудивши окупацію Росією Криму та спробу анексувати частину української суверенної території. У цьому контексті хочу наголосити, що гарантування миру в регіоні Чорного моря є спільним життєво важливим завданням України і Туреччини», - йдеться у привітанні.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-turecka-druzhba-spirayetsya-na-micnij-fundament-d-39906

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.