19.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сторони обговорили питання залучення України до регіональних ініціатив, зокрема співпраці між країнами Адріатики, Балтії та Чорного моря. Під час зустрічі також була досягнута домовленість про проведення ближчим часом у Києві Консультаційного Комітету Президентів України та Республіки Польща.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-respubliki-40086

Петро Порошенко поінформував Генерального секретаря НАТО про складну безпекову ситуацію на Донбасі та суттєву ескалацію напруженості, спричинену масованими обстрілами з боку контрольованих Росією бойовиків в районі Авдіївки. Єнс Столтенберг підкреслив, що Північноатлантичний альянс зупинив практичну співпрацю з Росією, а також підтримує санкції до повного виконання Росією Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-generalnim-sekretarem-n-40090

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головою політичної групи Європейської народної партії в Європейському Парламенті Манфредом Вебером. Були обговорені шляхи підтримки України з боку найвпливовішої європейської партії у реалізації реформ та відновленні територіальної цілісності.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-otrimav-zapevnennya-u-nezminnij-pidtrimci-40094

«Для мене – це є черговим доказом російської окупації та порушенням міжнародного права. Дуже символічно та цинічно, що це відбулося під час проведення Мюнхенської конференції по безпеці», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rishennya-rf-pro-viznannya-tak-zvanih-pasportiv-dn-40098

У рамках робочого візиту до Німеччини, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Віце-президентом США Майком Пенсом. «Ще раз отриманий потужний сигнал про те, що США є з Україною, що для нової Адміністрації США – Україна знаходиться серед перших пріоритетів. Питання Криму і рішуча боротьба за звільнення Криму також залишається серед пріоритетів», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-i-pitannya-krimu-zalishayetsya-sered-prioritetiv-dl-40102

В рамках 53-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Баварії Горстом Зеєгофером. Петро Порошенко проінформував Главу баварського уряду про загострення безпекової та гуманітарної ситуації на Донбасі, зокрема в Авдіївці, що підтверджує порушення Росією Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-petro-poroshenko-proviv-zustrich-z-premye-40106

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.