11.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

В рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті новозбудованої поліклініки Коломийської центральної районної лікарні.

http://www.president.gov.ua/news/spilnimi-zusillyami-mi-kardinalno-zminyuyemo-krayinu-sogodni-39974

Глава держави нагадав, що на Прикарпатті поліклініки не будувалися з 1993 року, а лікарні – з 2003 року. «Галицька центральна лікарня почала будуватися в 1978 році. Кожен Президент обіцяв її добудувати, і лише зараз, коли країна перебуває в дуже непростих умовах, коли ми захищаємо українську землю від російської агресії, коли ми останнє віддаємо на створення наших славетних ЗСУ, вдалося добудувати», - зазначив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-u-vidkritti-novozbudovanogo-korpusu-g-39978

8-10 лютого у Запоріжжі, в рамках соціальної програми дружини Президента України Марини Порошенко, проходив третій етап спеціалізованих тренінгів «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати». Навчальний курс пройшли 75 фахівців психолого-медико-педагогічних консультацій Запорізької області, де з липня 2016 року Благодійний Фонд Порошенка спільно з Міністерством освіти і науки України реалізує експериментальний проект по впровадженню практичної моделі інклюзивного освітнього середовища.

http://www.president.gov.ua/news/u-zaporizhzhi-vidbuvsya-trening-dlya-pracivnikiv-psiho-medik-39982

Глава держави зазначив, що забезпечення ДСНС сучасною технікою є не подарунком влади, а її прямим обов'язком. «В житті завжди є місце подвигу, і не лише на фронті. Понад 36 тисяч виїздів, які працівники управління ДСНС області здійснили минулого року, в тому числі понад 13 тисяч за сигналом «тривога» – хіба це не ілюструє ступінь ризику, якому ви, шановні рятувальники,  піддаєтеся щодня? 35 врятованих людей – хіба це не показник ефективності та корисності вашої праці?», - зазначив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/ci-pozhezhni-mashini-dopomozhut-vchasno-ta-rezultativno-prih-39986

«Вибори під російськими дулами і з їхньою (російською – ред.) солдатнею навколо виборчих дільниць є абсолютно неприйнятними і неможливими діями», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/politichni-punkti-minskih-ugod-mozhut-buti-realizovani-lishe-39990

В рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко провів нараду з питань реалізації дорожнього експерименту в західних регіонах України. Президент заслухав доповіді керівників областей щодо реалізації програм будівництва доріг у 2016 році та планів на 2017 рік, за результатами якої дав низку доручень.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-naradu-z-pitan-realizaciyi-dorozhnogo-ekspe-39994

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.