28.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області взяв участь у церемонії відкриття після реконструкції будівлі діагностичної поліклініки і відділення анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених комунального закладу «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня».

http://www.president.gov.ua/news/ce-vzhe-spravzhnya-medicina-21-go-stolittya-prezident-na-vid-40194

Президент Петро Порошенко подякував дніпрянам і жителям області за внесок у захист України та її суверенітету, територіальної цілісності та незалежності: «Саме тут, в Дніпрі, хвилі так званої «Русской весны» розбилися о тверді та міцні дніпровські пороги українського патріотизму. Саме ваша рішуча позиція не залишила ворогу жодного шансу на реалізацію так званого проекту «Новоросія».

http://www.president.gov.ua/news/vash-kraj-zalishayetsya-nepohitnim-forpostom-v-zahisti-ukray-40198

Президент Петро Порошенко зазначив, що спільними зусиллями волонтерів, громади та влади у Дніпрі було створено потужну госпітальну базу, яка об'єднала Дніпровську обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова, Дніпровський військовий госпіталь, міські лікарні. Все це дало змогу створити належні умови для лікування українських поранених і роботи українських медиків.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-ministru-oboroni-vidiliti-neobhidni-kosht-40202

«Ваша героїчна цілодобова праця з порятунку життів воїнів відома всій Україні. Я особисто чув на фронті слова подяки лікарям. Такої атмосфери турботи та відповідальності, яку створюєте ви, щоб врятувати українських героїв, я ніде не бачив», - подякував лікарям Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/vasha-geroyichna-pracya-z-poryatunku-zhittiv-voyiniv-vidoma-40206

Президент Петро Порошенко під час відвідання Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова зустрівся з бійцями Збройних Сил України, які проходять лікування після отриманих поранень, та вручив їм нагороди. Зокрема, Глава держави поспілкувався з військовими, які брали участь бойових діях в районі Авдіївки під час загострення ситуації в січні-лютому цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-voyiniv-yaki-zahishali-avdiyivku-dyakuyu-40210

Президент Петро Порошенко, в рамках робочої поїздки до Дніпропетровської області, відвідав будівельний майданчик метрополітену у Дніпрі.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-budivnictvo-metropolitenu-u-dnipri-simvol-nas-40214

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.