23.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Загроза повномасштабної агресії з боку Російської Федерації нікуди не ділася. І ця загроза не лише сочиться через неконтрольовані нами прикордонні ділянки на Донбасі, вона нависає по всій лінії кордону з Російською Федерацією, і навіть більше.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-na-operativnomu-zbori-kerivnogo-skladu-zbr-40150

Петро Порошенко подякував десяткам тисяч киян та тим, хто приїхав у столицю, які в ці дні взяли і беруть участь у скорботних заходах в пам'ять загиблих героїв, і не реагують на жодні провокаційні антидержавні заклики. І тим, хто в ці дні мирно висловлює свій протест, бо за таке право стояв і боровся Майдан.

http://www.president.gov.ua/news/vorog-bachit-pozitivni-zmini-u-zbrojnih-silah-tomu-j-namagay-40154

Загроза повномасштабної агресії з боку Російської Федерації залишається й надалі, заявив Президент Петро Порошенко на оперативному зборі керівного складу Збройних Сил України.

http://www.president.gov.ua/news/zagroza-povnomasshtabnoyi-agresiyi-z-boku-rosiyi-nikudi-ne-d-40158

Президент Петро Порошенко позитивно оцінює розвиток співпраці української влади з новою адміністрацією Сполучених Штатів Америки. «Наразі я задоволений тим, як наводяться мости, налагоджується наш діалог з новою американською адміністрацією», - сказав Глава держави на оперативному зборі керівного складу ЗСУ.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-amerikanskij-dialog-maye-pozitivnij-rozvitok-glav-40162

«Минулого року до Збройних Сил прийнято за контрактом близько 70 тисяч українських добровольців. І якість цього складу, який надійшов до Збройних Сил України, є значно вищою, ніж у попередні роки. З початку цього – ще 4,5  тисячі військовослужбовців записалися до лав ЗСУ», - сказав Президент під час виступу на оперативному зборі керівного складу ЗСУ.

http://www.president.gov.ua/news/z-pochatku-roku-vzhe-45-tisyachi-ukrayinciv-vstupili-do-lav-40166

Безумовним пріоритетом на поточний рік Президент назвав відновлення надійної системи протиповітряної оборони, створення потужного ракетного щита України, нарощування бойового потенціалу авіації, артилерії, виробництво боєприпасів, розвиток систем телекомунікацій, автоматизованих систем управління військами і розвідки.

http://www.president.gov.ua/news/cogo-roku-na-rozrobku-i-zakupivlyu-novogo-ozbroyennya-ta-vij-40170

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із дітьми відвідала прем'єру фільму «Гіркі жнива». Це перша англомовна повнометражна художня стрічка про Голодомор 1932-1933 років, зйомки якої проходили в Україні та Англії. Дружина Президента подякувала всім, хто долучився до створення фільму і висловила впевненість, що «стрічка стане справжнім відкриттям для мільйонів глядачів світу, оскільки протягом багатьох років цей злочин проти людства замовчували, і навіть зараз намагаються применшити масштаби трагедії».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-film-girki-zhniva-stane-spravzhnim-vidkrit-40174

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.