10.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Петро Порошенко подякував Алексісу Ципрасу за те, що він прийняв його запрошення відвідати Україну у час, коли дві держави відзначають 25-річчя встановлення дипломатичних відносин. Протягом цього часу взаємини України та Греції були і залишаються надійними, партнерськими та дружніми, констатував він.

http://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-premyer-minist-39950

У четвер, 9 лютого парламент 239 голосами «за» підтримав проект закону «Про Конституційний Суд України» в першому читанні. Законопроект був розроблений Радою з питань судової реформи та внесений до парламенту народними депутатами – членами Ради.

http://www.president.gov.ua/news/ce-she-odin-krok-do-reformuvannya-ks-vidpovidno-do-potreb-uk-39954

«Проведення виборів на окупованій території за присутності окупаційних іноземних військ є твердо та абсолютно неможливим», - сказав Глава держави, відповідаючи на запитання щодо нещодавньої заяви Надзвичайного і повноважного посла Німеччини в Україні Ернста Райхеля. Глава держави також засудив дії депутата Верховної Ради Олексія Гончаренка біля посольства Німеччини в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/provedennya-viboriv-na-okupovanij-teritoriyi-za-prisutnosti-39958

Президент України Петро Порошенко подякував Прем'єр-міністру Греції Алексісу Ципрасу за незмінну підтримку його країною суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України та за тверду позицію невизнання незаконної анексії Криму. Окремо Глава Української держави позитивно оцінив роль Греції щодо рішень Європейського Союзу стосовно санкцій проти країни-агресора  - Російської Федерації за невиконання Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vdyachna-greciyi-za-nezminnu-pidtrimku-prezident-39962

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічусом. Президент висловив вдячність за послідовну позицію Литви стосовно підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, засудження російської агресії, в тому числі окупації Криму.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-obgovoriv-z-ministrom-zakordonnih-sprav-litvi-situ-39966

Петро Порошенко та Мевлют Чавушоглу обговорили порядок денний наступного засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною, яку заплановано провести під співголовуванням Глав двох держав навесні поточного року.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-zustrich-z-ministrom-zakordonnih-sprav-39970

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.