14.02.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Зараз ми бачимо наполегливі спроби нав'язати і Молдові, і Україні такі формати реінтеграції, які дозволять ззовні вирішувати долю народів наших країн. Ці спроби, я на цьому хотів би окремо наголосити, приречені на поразку. Україна і Молдова мають і будуть відновлені у своїх суверенних  та міжнародно визнаних кордонах. Хочу ще раз наголосити: Крим, так само як і Донбас – це Україна. Усе демократичне світове співтовариство поділяє і підтримує цю позицію. А ті, хто не згоден – опиняються по інший бік цивілізаційного виміру», - заявив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-i-moldova-budut-vidnovleni-u-svoyih-suverennih-ta-m-40006

Президент Петро Порошенко наголошує на необхідності завершення демаркації кордону між Україною і Молдовою, включно з придністровською ділянкою. Цьому питанню та питанню розвитку прикордонної транспортної інфраструктури було приділено окрему увагу під час сьогоднішніх переговорів Глави української держави з Прем'єр-Міністром Республіки Молдова зустрічі з представниками ЗМІ.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagoloshuye-na-neobhidnosti-zavershennya-demarkaci-40010

Президент Петро Порошенко повідомив, що під час сьогоднішніх переговорів з Прем'єр-міністром Молдови Павлом Філіпом та українсько-молдовських делегацій було досягнуто домовленості про відновлення економічної співпраці двох країн.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-moldova-domovilisya-pro-vidnovlennya-ekonomichno-40014

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.