27.01.18

Глава держави: Боротьба з корупцією є пріоритетом моєї президентської політики

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко заявляє, що боротьба з корупцією в Україні є пріоритетним напрямком його роботи на посаді Глави держави. Під час участі на інтерактивній сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?» Глава держави наголосив, що боротьба з корупцією в Україні ведеться не через те, що це було необхідно для отримання безвізового режиму з Євросоюзом чи траншу Міжнародного валютного фонду.
Глава держави зауважив, що основною темою сьогоднішніх дискусій щодо майбутнього ЄС та Росії в 2018 році є нові стратегії, підходи, порядки денні. «Забудьте про це. Весь ЄС, весь вільний світ повинні мати один порядок денний, одну стратегію, один голос, бути якомога більше об'єднаними», - сказав Президент під час дискусії на інтерактивній сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?» у Давосі, де проходить 48-ме щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму.
«Північний потік – 2» є іспитом на єдність Європи. І це не стосується енергетичної безпеки та економіки», - підкреслив Президент Петро Порошенко під час дискусії на інтерактивній сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?», яка відбулась в рамках 48-го щорічного засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі.
Президент Петро Порошенко заявляє, що чинна влада досягла найкращих результатів у співпраці з Міжнародним валютним фондом за всю історію відносин України з цією організацією. «До цього в нас був лише один транш від МВФ і потім Україна перестала виконувати обіцянки. Зараз в нас вже чотири транша, три меморандуми, які були повністю виконані. Ми отримали 8,7 млрд доларів у найскладніший час в нашій історії. І ми це робимо під час російської окупації, незаконної анексії Криму, що вплинуло на рівень життя в моїй країні», - сказав Глава держави.
«Ми точно будемо в ЄС і ми європейська країна. Наша політика чітко скоординована з ЄС», - заявив Президент Петро Порошенко під час дискусії на інтерактивній сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?» у Давосі, де проходить 48-ме щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму.
Президент Петро Порошенко в рамках участі у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі провів зустріч з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном.
Президент України Петро Порошенко обговорив із Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном питання координації дій двох країн у безпекових питаннях. Про це Петро Порошенко повідомив на брифінгу за підсумками зустрічі, яка відбулась в рамках участі Глави держави у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі.
«Щодо результатів Давосу, якщо сказати однією фразою – все було дуже добре», - сказав Президент Петро Порошенко під час брифінгу за підсумками його участі у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі та проведення низки двосторонніх зустрічей в рамках форуму.
«Я ще раз хотів би наголосити – питання створення незалежної антикорупційної інфраструктури, включно з Антикорупційним судом є питанням мого пріоритету. Це потрібно не для Світового банку, не для Міжнародного валютного фонду, не для іноземних партнерів. Це потрібно для мене і для України», - заявив Президент України Петро Порошенко на брифінгу за підсумками його участі у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.